FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Iview Wifi ip hd sikkerhed kamera

94,20 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
Mærker
iPhone - iPad - Apple
SKU:
holm3757
EAN:
=VLOOKUP(A85,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sidste aktualisering
for 3 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Ud over 2MP 1080p High Definition, FULL HD, inkluderer kameraet også understøttelse af trådløs Wi-Fi-teknologi, så du nemt og hurtigt kan oprette forbindelse til kameraet hvor som helst via internettet eller mobilenheden. Billedet er klart og tæt på den virkelige scene. Avanceret videokomprimering.

BevægelsesdetekteringKameraet understøtter bevægelsesdetektering på flere områder, hvilket giver mulighed for virkelig effektiv overvågning. Hvis der registreres bevægelse, sender kameraet en meddelelse og optager videoen til et micro SD-kort med en indbygget plads på kameraet (understøttelse af micro SD-kort op til 128 GB). I modsætning til et traditionelt webcam er dette IP-kamera et selvstændigt system, der uden at skulle tilslutte det til en computer kan overføre og optage billede i høj kvalitet til et hukommelseskort, samtidig med at du kan overvåge og styre kameraet. applikation til iPhone-, iPad- eller Android-enheder.

Video optages med 25 billeder i sekundet, så optagelsen er helt glat.

Nattesyn

Dette IP-kamera har unikt nattesyn med automatisk lysstyrkejustering. WiFi IP-kameraet inkluderer IR LED-baggrundsbelysning, som muliggør kontinuerlig overvågning selv om natten. I svagt lys aktiveres infrarød belysning af scenen automatisk med en rækkevidde på op til 30 meter.

Hovedfunktion:
2.0 MPx FULL HD udendørs WiFi IP-kameraWiFi-forbindelse til nem placering og avancerede administrationsmuligheder / Trådløst WiFi-modul kompatibelt med 802.11 b / g / n-standard. /FULL HD HD-video for skarpe detaljer og bedre klarhedNem og hurtig opsætning og styring af udendørs IP-kamera via app (til mobiltelefoner og multimedieenheder med Apple iPhone eller Android-operativsystem). Overvågning via pc. Detaljeret Full HD-optagelse (1920 × 1080p)Bred optagevinkel (85°)Mulighed for at optage og se videoer onlineNattilstand med infrarøde lysdioder og mekanisk ICR-filter. IR LED til natbelysning fra en afstand på op til 30 meter. Overvåg bevægelsesdetekteringshændelser med mulighed for at sende e-mail. Rige muligheder for billedindstillinger og andre kamerafunktioner. Stænk- og støvafvisende med IP66-klassificering. Nem installation, du behøver kun et kamera, smartphone eller tablet samt muligheden for at oprette forbindelse til internettet (f.eks. Via WIFI)

Pakken har en EU AC oplader!.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.