De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Joyroom trådløs Apple Watch-oplader Alle serier med Type C-kabel 1.2m

47,60 kr. /stykke pris ekskl. skat
Jag bestiller
Tilbuddet udløber snart
Skynd dig, tilbuddet udløber i dag. Tøv ikke med ikke at gå glip af muligheden!

Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Slovakiet
Varegruppe
Ny  
Mærker
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Kontakt Opkald

Joyroom trådløs Apple Watch-oplader Alle serier med Type C-kabel 1.2m - beskrivelse

Fordyb dig i moderne bekvemmelighed med det induktive opladerkabel til Joyroom, der er perfekt kompatibelt med alle enheder i iWatch-serien. Vores S-IW011, i en elegant hvid finish, er ikke bare et almindeligt kabel - det er en sand ledsager til dit Apple Watch, der sikrer pålidelig og effektiv opladning. Oplev de unikke funktioner i dette produkt, der vil gøre brugen af Apple Watch endnu sjovere.
De vigtigste fordele ved Joyroom-kabel med induktiv oplader:

Hurtig og trådløs opladning . Med den induktive S-IW011-oplader kan du glemme alt om kabler og besværlige forbindelser. Placer bare Apple Watch på opladeren, og opladningsprocessen begynder med det samme.
Holdbar konstruktion . Lavet af aluminiumslegering af høj kvalitet, ABS og en flettet nylonkappe, vores kabel er ikke kun æstetisk tiltalende, men også holdbart og beskytter mod slid og skader.
USB-C kompatibilitet . Brugen af moderne USB-C garanterer en stabil og effektiv forbindelse, der muliggør hurtig opladning fra enhver 5V 1A strømkilde.
Høj udgangseffekt . Udgangseffekten på 3,5 W (maks.) får dit Apple Watch til at få energi hurtigt og effektivt, så du kan nyde det endnu længere.
Elegant design . Kablet har ikke kun en praktisk funktion, men ser også stilfuldt ud og matcher perfekt designet på Apple Watch.

Specifikation:

Stiktype: USB-C
Indgangseffekt: DC 5V 1A
Udgangseffekt: 3,5 W (maks.)
Materiale: aluminiumslegering + ABS + flettet nylon

Trådløs opladning
Slip af med kabler og traditionelle opladere. Joyroom induktivt opladerkabel giver dig mulighed for hurtigt at oplade Apple Watch uden besværlige kabler. Placer bare dit ur på opladeren, og processen starter automatisk og leverer strøm problemfrit.
Holdbar konstruktion
Joyroom-kablet er konstrueret af solide materialer og er usædvanligt holdbart. Aluminiumslegering, ABS og flettet nylonbetræk garanterer ikke kun et elegant udseende, men også beskyttelse mod slid, hvilket sikrer langvarig brug.
USB-C-kompatibilitet
Det avancerede USB-C-stik sikrer ikke kun hurtig opladning, men også en stabil forbindelse. Uanset strømkilden garanterer Joyroom-kablet effektiv opladning af Apple Watch.
Høj udgangseffekt
Med en imponerende udgangseffekt på 3,5 W (maks.) muliggør vores kabel hurtig opladning, hvilket gør dit Apple Watch klar til brug på et øjeblik. Spild ikke tid på langtidsopladning - med Joyroom er du altid klar til handling.
Elegant Design
Ikke kun funktionel, men også stilfuld. Joyroom-kablet med induktiv oplader passer perfekt til designet af Apple Watch og tilføjer elegance og modernitet.


Betalingsmetoder

  • Bankoverførsel

Forsendelsesmetoder

  • Indenlands forsendelse
  • Udenlandsk forsendelse

Andre grossist tilbud

Andre tilbud i denne kategori

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.