FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
13 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Vil du altid have adgang til dine praktiske elektroniske gadgets? Takket være Apple Watch 's magnetiske induktionsoplader vil du være i stand til bekvemt og hurtigt at oplade dit ur, så det altid er klar til brug. Brug et solidt fremstillet, moderne designet produkt, der passer til layoutet på ethvert skrivebord derhjemme og på arbejdspladsen. Vi opfordrer dig til at vælge originale og fuldgyldige induktive opladere som dem, der er fuldt kompatible med de understøttede ure.
Specifikation:

Mærke: Joyroom
Model: S-IW004
Udgangseffekt: 2,5W

Sættet indeholder:

1 x Joyroom Induktion Oplader

De vigtigste funktioner:

Praktisk trådløs opladning mulig
Perfekt pasform af spolen til Apple Watch
Hurtig og stabil opladning
Let og kompakt skrivebordsgadget

Optimal kabellængde
Opladeren er udstyret med et 1,2 meter kabel og er perfekt til daglig brug. Ideel til håndtering af hjemme- eller kontorudstyr, som du altid vil have ved hånden. Manglen på et langt, sammenfiltret kabel er bestemt en stor hjælp.

Kompakt gadget
Opladningsområdet er lille, designet perfekt til Apple Watch. Når du sætter uret på induktionsspolen, er det stabilt, og der er stadig meget ledig plads på skrivebordet.

Solidt håndværk
Det originale kabel er pakket i en robust kasse. Når du har taget det ud, vil dine øjne se et ekstremt omhyggeligt fremstillet produkt, hvis finish er lavet af rustfrit stål og lacobel. Det betyder en lang levetid uden skader, oxidation eller rust.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.