WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Kit radiostation CB PNI ESCORT HP 8000L ASQ + antenne CB Midland LC59 c

441,69 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
100 [2.4] stykker
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Mærker
HP
Leveringstid
5 dage
SKU:
PNI-PACK26
EAN:
5949066507977
Sidste aktualisering
For over en måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


ASQ justerbar
En nyskabelse i CB-segmentet, den justerbare automatiske squelch (ASQ) giver maksimal komfort for selv de mest krævende brugere af CB-radiostationer til biler. Hvis vi indtil nu var vant til at aktivere / deaktivere ASQ, bringer PNI nu funktionen til at justere den, en funktion, der tillader eliminering af op til 100% interferens, baggrundsstøj og jamming i CB-båndet.

ASQ-knap på mikrofonen
For at øge kørekomforten har PNI placeret den automatiske tænd/sluk-knap (ASQ) på mikrofonen. Ud over denne knap finder vi også op/ned-knapper på mikrofonen til kanalskift, så du ikke behøver at fjerne øjnene fra vejen for at betjene disse hovedfunktioner.

Lille
Du kan bruge produktet i enhver bil, da det er en af de mindste CB-stationer på markedet. Robust og med et behageligt design kan den placeres hvor som helst: armlæn, bord, mellem sæder uden at forstyrre eller forstyrre.

Afstand af kommunikation
Kommunikationsafstanden er en afgørende faktor for erhvervelse og brug af en CB-antenne. Således nås kommunikationsafstanden på 7 km eller mere under ideelle arbejdsforhold: kalibreret antenne, åbent felt uden forhindringer, station med maksimal lovligt tilladt effekt på 4W og med en standardmodtagelse. Enhver hindring som: bakker, bjerge, bygninger, kan føre til reduktion af denne afstand.

Magnetisk base
Den magnetiske base i denne pakke er forsynet med et 4 m kabel, nok til at placere antennen på kuplen og en diameter på 78 mm med en kraftig magnet, der giver antennen stabilitet selv ved høje hastigheder.

Komplet pakke
Dette produkt tilbyder dig alt hvad du behøver for at gå på vejen: mikrofonstation, antenne, magnetisk base og bus til kalibrering. Alt du skal gøre er at montere dem på maskinen og foretage en kalibrering for at bruge dem med maksimal ydelse.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.