FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Kontor fodstøtte fodbase justerbar komfortabel solid fodbase

119,31 kr. /stykke pris ekskl. skat
Jag bestiller

Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
SKU:
72400
EAN:
5905601815778

Kontakt Opkald

Kontor fodstøtte fodbase justerbar komfortabel solid fodbase - beskrivelse

Produktbeskrivelse af justerbar kontorfodstøtte + højdepunkter

Vigtigste funktioner: Produkttype: Fodstøtte/justerbart stativ Materiale: Stål, plast Farve: Sort Mål: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (længde/bredde/højde) Belastningsevne: 20kg Hældningsvinkel: +20°~-20° Vægt: 2225g Hældningsjustering: realtid Ergonomisk designet Positiv indvirkning på sundhed og komfort Reducer træthed og spændinger i ben og rygsøjle Sætindhold: 1x fodstøtte
Støtte til dit helbred Den komfortable og ergonomiske fodstøtte er hovedsageligt lavet af stål. Designet af denne base inkluderer fire gummifødder, der har en stabiliserende funktion, der forhindrer utilsigtet bevægelse. Hvem vil fodstøtten være den perfekte løsning til? Skrivebordsarbejdere: For dem, der bruger lange timer foran en computer, kan en fodstøtte hjælpe dig med at opretholde en behagelig siddestilling ved at reducere spændinger i dine ben. Kontorarbejdere: Personer, der arbejder på kontorer, og som udsættes for langvarig siddestilling, kan drage fordel af ergonomiske løsninger som denne fodstøtte for at forbedre komfort og sundhed. Mennesker med rygproblemer: For dem, der kæmper med rygproblemer, kan korrekt fod- og benjustering gavne kropsholdning og komfort. Sunde mennesker: Aktive mennesker, der ønsker at tage sig af deres helbred, kan også drage fordel af ergonomiske funktioner såsom fodstøtte for at minimere spændinger og ubehag.
Komfort og ergonomi Fodstøtten er ikke kun praktisk, men også en vigtig ergonomisk løsning, der har en positiv indvirkning på hverdagens komfort. Dens anvendelse bidrager til forbedring af kropsholdning, hvilket er afgørende for at opretholde rygsøjlens sundhed. Takket være den korrekte placering af fødderne hjælper fodstøtten med at minimere spændinger i rygsøjlen og reducere belastningen på lænden. Det reducerer træthed i benene, men minimerer også spændinger i denne del af kroppen. Takket være evnen til at placere fødderne i en behagelig position hjælper fodstøtten med at fordele vægten jævnt, hvilket eliminerer overdreven belastning på bestemte områder af benene. Dette er især vigtigt for personer, der oplever muskelspændinger eller ubehag forbundet med langvarig siddende eller stående.
Stabilitet: Fodstøtten har 4 gummifødder i bunden, der effektivt forhindrer utilsigtet forskydning, hvilket gør det muligt for brugeren at koncentrere sig om den aktuelle opgave uden konstant at skulle justere føddernes position.
Fuldt justerbar hældning En yderligere fordel ved denne fodstøtte er dens justerbare design, så du kan justere hældningsvinklen fra +20° til -20°. Det betyder, at brugeren individuelt kan justere basens hældning efter egne præferencer og ergonomiske behov. Den justerbare vippevinkelfunktion tilføjer fleksibilitet til brugen af fodstøtten, så den kan tilpasses forskellige siddepositioner. For nogle mennesker bidrager en lille hældning af fødderne til endnu større komfort og reducerer spændinger i rygsøjlen og benområdet. Derudover betyder evnen til at justere hældningsvinklen, at fodstøtten kan tilpasses skiftende forhold og brugerpræferencer under arbejdet.
Dimensioner, vægt og maksimal belastning Fodstøtten præsenterer praktiske dimensioner og funktioner, der er værd at overveje, når du vælger ergonomisk udstyr. Her er detaljerne om dimensioner og parametre for denne base: Basismål: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (længde/bredde/højde) Basisvægt: 2225 g Maksimal belastningskapacitet: 20 kg Disse præcise dimensioner og parametre giver dig mulighed for effektivt at justere fodstøtten til forskellige arbejdsområder. Derudover indikerer den maksimale belastningskapacitet på 20 kg en solid konstruktion, hvilket er vigtigt i forbindelse med at sikre sikkerhed og holdbarhed under brug.
Massage Nyd en ekstra beroligende oplevelse med tre massagebånd, der forsigtigt stimulerer akupunkturpunkter på dine fodsåler. Denne subtile massage giver ikke kun øjeblikkelig lindring, men hjælper også med at forbedre blodcirkulationen i benområdet. Det er som en minimassage, der ledsager dig hele dagen og tager sig af dine fødders komfort.
PRODUKTGALLERI _________________________________
Ofte stillede spørgsmål Hvilke materialer blev brugt til fremstilling af denne fodbase?
Fodbasen er lavet af en kombination af stål og plast, hvilket sikrer en solid konstruktion og holdbarhed.
Hvad er dimensionerne på denne fodbase?
Basens dimensioner er 38 cm lange, 30 cm brede og 13,5 cm høje, hvilket gør den til en praktisk og let tilpasningsdygtig enhed.
Hvad er den maksimale løftekapacitet for denne fodbase?
Den maksimale belastningskapacitet er 20 kg, hvilket beviser det robuste design og muliggør sikker brug


Betalingsmetoder

  • Bankoverførsel
  • Kontant
  • Online betaling
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Forsendelsesmetoder

  • Indenlands forsendelse
  • Udenlandsk forsendelse

Andre grossist tilbud

Andre tilbud i denne kategori

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.