FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

LAMPE LOMMELYGTE SOLAR COB CAMPING POWERBANK KRAFTFULD

52,62 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
50 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 1 måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

NZY ZJ-1158 er en multifunktionel bærbar LED-lommelygte. Den er udstyret med et indbygget 1200 mAh batteri og giver dig mulighed for at oplade din smartphone via USB. Et træk ved lommelygten er tilstedeværelsen af et solpanel, der giver dig mulighed for at oplade enheden på ethvert sted, hvor der er adgang til direkte sollys. Du kan vælge den type belysning, du har brug for: hovedlampen eller kroppens glød. Bærbar lampe har mange anvendelser. Det praktiske design giver dig mulighed for at lægge det på en plan overflade eller hænge det, samt komfortabelt holde det i dine hænder med et bælte. Denne enhed kan installeres hvor som helst: i soveværelset eller børneværelset, i gangen, i badeværelset og generelt hvor der er behov for en mobil lyskilde. Lampen er velegnet til brug som bærbar lommelygte, lampe, natlys eller backup lyskilde i rummet, når strømmen er slukket. NZY ZJ-1158 er en moderne lampe til brug i forskellige hjemmesituationer

ZJ-1158 multifunktionel campinglygte vil være en god partner, når du fisker, picnic, camping, lysthus eller derhjemme, når lyset slukkes. Lampen har en ret lille vægt, da den er lavet af holdbar plast og fungerer autonomt takket være det indbyggede batteri. Det har også en Power Bank-funktion til nødopladning af USB-gadgets.

Lampens design er gennemtænkt på en sådan måde, at den kan holdes i hånden af bæltet i lodret eller vandret position. Du kan også blot placere lampen lodret på enhver plan overflade.

Teknisk set giver ZJ-1158 lommelygten to varianter af anvendelse - som lommelygte med en retningsstrøm af lys og som en lampe / lampe / natlampe med diffust lys. Lommelygten har to lysstyrketilstande og en nødblinkende tilstand, mens lampen kun har to lysstyrkeniveauer. Alle tilstande skiftes skiftevis ved at trykke på tænd / sluk-knappen på oversiden af lampen.

Opladning af lommelygtelampens batteri sker via USB Type-C-indgangen eller fra solpanelet, som er placeret i den øverste ende af lampen, når den udsættes for direkte sollys. Derudover er ZJ-1158 lommelygten udstyret med en standard USB-indgang til opladning af USB-gadgets. Begge stik lukkes med en silikonehætte for at forhindre fugt, støv osv. i at komme ind. indenfor.

Karakteristika:

Type: Campinglys / lanterne / natlys

Model: ZJ-1158

Materiale: Plast

Strømforsyning: indbygget genopladeligt batteri

Opladning: USB Type-C + solpanel

Drift: 5

Power bank funktion: Ja

Sort farve

Størrelse: 13*10 cm

Udstyr:

Campinglampe ZJ-1158 med genopladelig

USB/USB Type-C opladningskabel

Pakket i en original karton



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.