FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
21 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Dette bygge- og legesæt er den perfekte introduktion til marvel-superhelteverdenen. Unge fans af Disney+ serien "Spidey and His Amazing Friends" finder her fire DUPLO figurer af berømte figurer: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel og Green Goblin. Sammen med dem kan børn køre på et pariserhjul, fyre brændende græskarbomber, lege med en vandkanon og flyve en helikopter udstyret med en roterende rotor. At spille kreative eventyr med superhelte giver børn mulighed for at udvikle vigtige færdigheder.

Marvel-eventyr for unge superhelte – Fans af Disney+ 'Spidey and His Amazing Friends' vil være glade for LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Man og venner i forlystelsesparken (10963).
Dette sjove sæt giver dig mulighed for at bygge en forlystelsespark og indeholder fire LEGO® DUPLO® figurer fra Marvel-universet: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel og Den Grønne Nisse.
Unge superhelte vil udvikle deres færdigheder, mens de drejer pariserhjulet, affyrer brændende græskarbomber, leger med en vandkanon, flyver en helikopter og oplever kreative eventyr.
Sættet er ca. 28 cm højt, 20 cm bredt og 17 cm dybt, og det kan ombygges og kombineres med andre LEGO® DUPLO® sæt for at gøre det geniale sjov endnu bedre.
Alle LEGO® DUPLO® sæt er designet af eksperter og byder på interessante historier, flotte farver, mange forskellige figurer og masser af detaljer, så de små venter på en VIDUNDERLIG start på deres livsrejse.
LEGO® DUPLO elementer® lever op til strenge branchestandarder. Takket være dette kan småbørn nemt gribe, slutte sig til og afbryde blokkene.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.