FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

LEGO 41711 Venner - Emma Kunstskole

464,92 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
2 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
200 [2.4] stykker
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Mærker
Lego
Sidste aktualisering
for 9 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Inspirer børn til at lege kreativt med Emmas kunstskole (41711). Midt i den smukke bygning er der tre etager fyldt med kreativt kunstnerisk legetøj, hvor drenge og piger kan ledsage Emma fra LEGO® Friends i læringskeramik, modedesign og 3D-print.

Skolelegesættet indeholder meget sødt tilbehør: Pottemagerens hjul roterer, når du vrider hånden, kameraet har to linser, og den bevægelige dummy snurrer på platformen. Den smukke bygning i fransk stil har store vinduer og et kreativt skilt med pensel og pen - det er et kunstværk i sig selv! Børn kan dekorere det efter eget valg med LEGO DOTS mosaikker.

Lad børn udtrykke deres kreativitet med LEGO ® Friends sættet Emma Art School (41711), som indeholder fire kunststudier.
Sættet indeholder en bygning i tre etager med klasseværelser og kunststudier samt farverigt tilbehør og tre LEGO® Friends figurer.
Et kunststudie tilskynder til kreativitet - børn, der kan lide kunst, forestiller sig at skabe forskellige værker i klasseværelserne og derefter fotografere dem i studiet.
Mange kreative tilbehør - realistisk tilbehør såsom en bevægelig mannequin, kamera, spoler, lærreder, pensler og malingsdåser tilskynder til mange timers sjov, der stimulerer fantasien.
Legetøjet måler 25 cm i højden, 23 cm i bredden og 8 cm i dybden.
Interaktiv digital byggevejledning – I appen LEGO® Byggevejledninger til smartphones og tablets kan børn zoome ind og rotere de nye modeller for at se dem fra alle sider.
LEGO® Friends legetøj er designet til at hjælpe børn med at udforske deres interesser og udforske verden i selskab med figurer, de kan identificere sig med.
Alle LEGO® elementer lever op til strenge branchestandarder, så de er ensartede og passer altid sammen, og det er en fornøjelse at bygge med dem.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.