FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
22 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Livingpai foldbar og justerbar fitnesstrampolin

254,49 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
7 [2.4] stykker
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Sjov og effektiv træning Fitness trampoliner er ikke kun let, sikkert og stille sportsudstyr, men de giver også meget sjovere under træning. Bare 10 minutters spring om dagen forbrænder effektivt kalorier, styrker blodcirkulationen, hvilket svarer til 1 times jogging, 30 minutters cykling eller 20 minutters svømning. Praktisk montering, adskillelse og opbevaring Det foldende design reducerer størrelsen til 1/4, hvilket gør opbevaring praktisk, mens det justerbare håndtag og metalstrukturen er aftagelige. Det enkle, men stærke design er lavet af letvægtsmateriale, så alle kan samle eller adskille det uden værktøj. Bred vifte af anvendelser såsom spring, push-ups, sit-ups og de fleste strækøvelser.

Foldbart design

Trampolinen kan foldes to gange, og den foldede størrelse er mindre end 1/4, så den er meget pladsbesparende og nem at lægge under sengen, i hjørnet, i skabet.

Højdejusterbart håndtag Sportstrampolinen understøtter højdejustering i 4 niveauer. Ved hjælp af knappen ved siden af håndtaget kan du justere den fra 79 cm til 106 cm, perfekt trampolin til voksne og børn.

Skummet håndtag Håndtaget dækket med blødt skum øger balancen, skridsikker og komfort. Bare nyd glæden ved at hoppe.

Vigtigste funktioner:

Lukket fjeder i rustfrit stål Fitnesstrampolinen kan udstyres med op til 32 lukkede stålfjedre og har et sikkerhedstrekantdesign, der gør den sikrere og mere holdbar end elastiske reb eller bæltefjedre.

Sikkerhed Oxford Pude 600D er lavet af ridsefast Oxford-materiale med et PE-inderlag, der effektivt beskytter dine fødder og tæer mod skader, mens du hopper.

Der er metalrør og gummi 6 aftagelige metalrør på trampolinen, som er belagt med gummi, så trampolinen ikke glider og er støjsvag.

Forbedret PP hoppebræt: Importeret PP hoppebræt giver bedre slidstyrke og er vandtæt. Det unikke materiale gør spring blødere og beskytter knæet effektivt. Belastningskapaciteten når 200 kg.

Tilbehør:

Modstandsdygtigt båndtilbehør Livingpai-trampolinen leveres med 3 forskellige modstandsbånd for at forbedre din træningsoplevelse.

Der medfølger trækreb Trampolinen indeholder et træktov. Det kan kombineres med trampolintræning for at gøre konditionen endnu mere effektiv.

Inkluderer bæretaske Den sammenklappelige trampolin leveres med en bæretaske af høj kvalitet, der giver dig mulighed for komfortabelt at transportere trampolinen.

Funktioner:Maksimal belastning 200 kg4 niveau højdejusterbart skumhåndtagFoldet størrelse mindre end 1/4 af den originale størrelseHoldbar Oxford pudeDen indre cirkel er lavet af holdbar vandtæt PP-måtteKraftige stålrør med skridsikker gummibaseHoldbare ridsefaste stålfjedre



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.