FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
21 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

M520 trådløs smart dørklokke

37,57 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
97 [2.4] stykker
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm7223
EAN:
=VLOOKUP(A54,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sidste aktualisering
for 3 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Den trådløse M520-dørklokke er fremstillet ved hjælp af teknologi af høj kvalitet, herunder moderne trådløs modtage- og lydbehandlingsteknologi. Klokken indeholder også 52 forskellige melodier. Det er et ideelt valg til lejligheder, villaer, butikker, hoteller, kontorbygninger, konferencelokaler og andre steder.
Dørklokkesignalets rækkevidde kan være op til 300 meter, så hvis du leder efter en trådløs dørklokke med lang rækkevidde, kan denne model være et perfekt valg. Derudover har dørklokken et blinkende LED-lys, fire typer lydstyrkeniveauer og en lydløs tilstand.

Mini-plug-in-modtageren til dørklokken har 58 forskellige ringetoner, og du kan justere lydstyrken fra 0 dB til 120 dB. Du skal blot sætte modtageren i en åben stikkontakt, og der er ikke behov for batterier eller separat installation.
Takket være multikombinerbar parring kan en sender styre flere modtagere, så systemet kan udvides med op til to sendere og flere modtagere. Hver modtager kan programmeres separat, så forskellige knapper kan aktivere forskellige melodier. Du kan vælge mellem klassiske og sæsonbestemte melodier, eller du kan også vælge den traditionelle "bing-bong" lyd.

Dørklokkeknappen har IP55 vandtæthed, så den fungerer perfekt selv i regnvejr. Klokken fungerer i temperaturer fra -20 °C til 60 °C, så den kan bruges i ethvert klima. Klokkeknapbatteriet (CR2032) kan udskiftes.
LED-lyset i dørklokkemodtageren lyser, når nogen trykker på dørklokkeknappen. Dette er nyttigt for personer med nedsat hørelse og hjælper med at undgå at vække babyer under søvn, især når dørklokken er i lydløs tilstand.

Stil stik
Vandtæt IP55
Justerbar lydstyrke 0DB-120DB
Tilgængelige ringetoner 52
Valgfri add-ons modtager/transceiver
LED-skærme
Udvides



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.