WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Nokia Lumia 630/635 Smartphone Micro SIM LTE

fra 63,47 kr. /stykke pris ekskl. skat
9,50 kr. 100 til 100 [2.4] stykker
8,50 kr. 250 til 500 [2.4] stykker

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
100 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
500 [2.4] stykker
Land
Tyskland
Varegruppe
Brugt  
Mærker
Nokia - Microsoft - JBL
Sidste aktualisering
for 1 år siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

LTE højhastigheds smartphone til den bedste pris
Med den nye Nokia Lumia 635 inklusive LTE oplever du ikke kun det mobile internet i topfart, men får også de bedste funktioner: HERE Maps, HERE Drive, MixRadio, Microsoft Office og mange flere. Du kan nemt lytte til dine yndlingssange mellem 30 millioner sange og endda navigere offline med kortmaterialet i Tyskland, Østrig og Schweiz. Derudover har du nu dit kontor i lommestørrelse stort set altid med dig – og alt dette helt inkluderet.
Du finder vej – når som helst og hvor som helst
Den næste biltur kan komme! Med gratis navigation fra HERE Maps og HERE Drive finder du altid din destination og vil bestemt ikke gå tabt. Selv i ukendte byer kan du navigere på de hurtigste måder, selv offline. Glæd dig til det næste eventyr – i bilen og til fods.
Den helt nye Windows Phone
Med den nyeste version af Windows Phone 8.1 kan du nu bruge din smartphone lige så nemt som din bærbare computer eller pc derhjemme og hurtigt dele filer mellem alle dine enheder. Takket være de klare levende fliser har du altid et overblik og ser straks, når dine venner deler noget. Derudover kan du tilpasse dine fliser efter din stil.

Musik uden ende – helt gratis
Hele din musiksamling passer ikke på din MP3-afspiller? Så tilbyder Nokia Lumia 635 dig lige sagen: Med MixRadio har du altid 30 millioner sange med dig og lytter til, hvad du vil, når du vil. Uanset om det er dine nuværende yndlingssange eller nye mix skabt af vores musikeksperter, kan du downloade alt og beslutte, hvilken musik der afspilles.

Arbejd mere effektivt med Office
Uanset om du er hjemme eller på farten, har du altid dit kontor med dig! Det bedste af det hele er, at med forudinstalleret Microsoft Office er det nu nemmere end nogensinde at oprette og redigere tekstdokumenter, præsentationer og regneark. Nokia Lumia 635 er udstyret med de vigtigste Office-produkter: Word, Excel og PowerPoint.

Fuld hukommelse var i går
Du har en intern hukommelse med 8 GB til rådighed, og derudover har du mulighed for at sikkerhedskopiere alle vigtige dokumenter på det gratis 7 GB online lager OneDrive. Og hvis du stadig har brug for mere plads, kan du udvide din hukommelse med op til 64 GB med et microSD-kort eller overføre alt til andre enheder med lynets hast via Bluetooth 4.0 og USB 2.0.

Din Lumia – din stil
Gør den nye Nokia Lumia 635 til dit yndlingstilbehør, og skab din egen personlige stil med udskiftelige covers i mange forskellige farver. Selv med den trådløse JBL PlayUp-højttaler er den nu stilfuld og selvfølgelig virkelig høj. Uanset hvilken overflade du placerer den på, skaber den en utrolig musikalsk oplevelse med sensationel bas. Ingen fest bliver kedelig!

Et rigtigt præstationsmirakel
Sensationelle funktioner har også brug for en sensationel processor: Den ekstra hurtige 1.2 GHz quad-core Snapdragon S4-processor fra Qualcomm tilbyder ydeevne uden ende! At skrive e-mails og beskeder nu fungerer også super hurtigt: Med Swipe behøver du ikke engang at trykke på bogstaverne, bare stryg over dem. Det genkender også ofte skrevne ord, der automatisk korrigeres og udfyldes.

Topfotos på en topskærm
Tag de bedste billeder med det fantastiske 5-megapixel kamera. Den integrerede autofokus sikrer, at dine yndlingsbilleder også er ekstremt skarpe. Selvfølgelig er den bedste måde at se dine snapshots på den fantastiske 4.5-tommer skærm. Det er også utroligt robust og holdbart takket være Corning Gorilla Glass 3. Nokia Lumia 635 har også et meget slankt design med 129,5 x 66,7 x 9,2 mm og fjervægt 134 g.
Bankoverførsel, Transferwise op til 100 enheder 19,99€.
Se vores komplette liste over "EU-aktieliste 2019" over 150.000 enheder til toppriser.
Kun ordre, hvis du også vil betale, kan !!!!
"Enhederne tændes/slukkes og testes for LCD-funktionalitet. Enhederne leveres inkl. batteri og bagcover.
Disse enheder testes af vores leverandører, ikke af os.
Enhederne er enheder, der er blevet afskrevet eller sorteret af udbydere.
Enhederne leveres i forskellige farver. De fleste af varerne er brugte B-C varer (B og C kvalitet).
Der kan også være enheder, der aldrig har været i brug før.
Enhederne leveres inkl. batteri og bagcover.
Hvis der ikke er det fulde antal enheder på lager, kan vi supplere det med enheder til samme pris.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.