WELCOME SUMMER
-35%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Non-stick belagt trykstøbt aluminium gryde med aromaknop og hærdet glas låg - 6,5L

133,66 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
6 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
800 [2.4] stykker
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
3 dage
SKU:
KB-7532
EAN:
5908287275324
Sidste aktualisering
for 2 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori Nuværende grossist tilbud
Tilbudsbeskrivelse

Oplev holdbarheden og effektiviteten af vores firkantede gryde i trykstøbt aluminium, med en varmebestandig konstruktion, perfekt til både kulinariske entusiaster og storkøkkener. Den keramiske marmorerede belægning giver en non-stick overflade til sund madlavning uden overskydende olier.

Vores gryde er konstrueret til at forhindre mad i at sætte sig fast, hvilket sikrer ubesværet rengøring og vedligeholdelse. Den er designet til at holde på varmen optimalt, hvilket fører til en energieffektiv madlavningsproces, der sparer energi uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Gryden er udstyret med et hærdet glas låg, komplet med en praktisk aromaknap. Denne innovative funktion giver mulighed for nem dispensering af flydende krydderier, mens du laver mad, og forbedrer smag og aroma problemfrit.

Bygget til at modstå tidens tand, vores gryde udviser en stærk, ikke-deformerende bund, hvilket gør den til et pålideligt valg til en række forskellige madlavningsopgaver. Den er kompatibel med alle varmekilder, inklusive induktionskogeplader, og tåler opvaskemaskine for yderligere bekvemmelighed.

Gryden er designet til at imødekomme behovene hos engroskunder og kommer i en størrelse på 28 x 28 cm med en højde på 11 cm, med en stor kapacitet på 6,5 liter, ideel til at tilberede store måltider effektivt.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.