FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Nye og sjældne lange bambusrodpinde 95-110cm (37.4"-43.3")Velegnet til flere anvendelser

fra 59,68 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 186,50 kr.

At forhandle
12,00 kr. 1 til 10 [2.4] stykker
10,00 kr. 20 til 40 [2.4] stykker
8,00 kr. 80 til 160 [2.4] stykker

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
500 [2.4] stykker
Land
Kina
Varegruppe
Ny  
Mærker
Finish
Leveringstid
30 dage
SKU:
BS95-110
Sidste aktualisering
for 3 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vi er glade for at introducere et unikt tilbud af lange bambusrodspinde, perfekt til en række kreative og funktionelle anvendelser. Disse sjældne pinde, der varierer i længden fra 95 til 110 cm (ca. 37,4" til 43,3"), er lavet af naturlige gyldne bambusrødder, der er fire år gamle. Hver pind er forskellig i form og tilbyder individuel karakter og charme.
Det vigtigste er, at ved at købe og sælge et af mine produkter, kan du nemt danne en organisk cyklus af din egen virksomhed og generere langvarig, stabil og stigende pengestrøm, hvilket i det mindste gør værdien af det endelige produkt 5-10 gange højere.
Vigtigste funktioner:
Materiale: Fremstillet af naturlige gyldne bambusrødder, ældet for optimal styrke og holdbarhed.
Mål: Længder varierer fra 95 til 110 cm (37,4" til 43,3") med diametre fra 1,0 til 1,6 cm (0,4" til 0,64").
På grund af forskellige længder er priserne forskellige. Den angivne pris er for den korteste størrelse på 1 meter. Hvis du har brug for at købe forskellige længder, bedes du kontakte mig.
Unik form: Hver pind har en unik form, hvilket øger dens særpræg. På trods af deres individualitet opretholder de lignende længder og diametre.
Behandling og finish: Pindene gennemgår en fyringsvarmebehandling for et tiltalende udseende, er håndrettede og vokser for at fremvise deres avancerede kvalitet.
Farve: Fås i blandede nuancer af brun og gul.
Alsidighed: Ideel til fremstilling af bordservicehåndtag, Charlie Chaplin-stokke, vandrestave, hestepiske, kniv- og punghåndtag, blyantfremstilling, rørfremstilling, tryllestave, DIY-projekter, håndværk, kunstdesign, udskiftning af møbelhåndtag og mere.
Holdbarhed og opbevaring: Disse bambusrodspinde kan opbevares i mange år uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til en fremragende investering.
Programmer:
Disse bambusrodpinde er alsidige og kan bruges på mange områder. Uanset om det drejer sig om kunstneriske designs, funktionelle kreationer eller som samleobjekter på grund af deres sjældenhed og den arbejdskrævende indsamlingsproces, tjener de en bred vifte af formål.
Ordre- og forsendelsesoplysninger:
Behandlingstid: 4-5 dage.
Forsendelsesmetode: Ca. 2-4 uger eller mere via China Post luftpost med et sporingsnummer, hvis en stor ordre leveres til søs / togforsendelse med en anslået leveringstid på 5-8 uger.
Fragten beregnes ud fra vægt og volumen via postekspres og luftfragt. Hvis det overstiger 20 kg, sendes det ad søvejen eller jernbanen. Det er en dør-til-dør-service med et sporingsnummer, som er praktisk for dig at spore online til enhver tid. Brugerdefinerede anmodninger er velkomne.
Tak fordi du valgte vores unikke bambusrodspinde. Vi ser frem til at opfylde din ordre og støtte dine kreative bestræbelser.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.