FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Opmærksomhedsforhandlere: Slip det sjove løs med MegaBlow Bubble Blaster!

fra 13,43 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 156,58 kr.

At forhandle
2,02 kr. 1 til 499 [2.4] stykker
1,87 kr. 500 til 999 [2.4] stykker
1,80 kr. 1000 til 4100 [2.4] stykker

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
50 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
4100 [2.4] stykker
Land
Slovenien
Varegruppe
Ny  
Mærker
handle
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Sidste aktualisering
for 1 måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori Nuværende grossist tilbud
Tilbudsbeskrivelse

LAGER TILGÆNGELIG:
Sort 2469stk
Guld 849stk
Camo 868stk

Vi præsenterer MegaBlow Bubble Blaster - Endless Bubbles for Endless Joy!

Hvorfor skal du overveje at lagre MegaBlow Bubble Blaster i din butik?

Bubble Blizzard: MegaBlow Bubble Blaster er designet til at blæse en kontinuerlig snestorm af bobler og gøre enhver legetid til en magisk og dejlig oplevelse. Se både børn og voksne fare vild i boblernes fascinerende verden.

Sjov for alle aldre: Denne alsidige bobleblaster giver endeløs sjov for både børn og voksne. Uanset om det er en børnefest, familiesammenkomst eller bare en solskinsdag i parken, er det den perfekte tilføjelse til alle lejligheder.

Holdbart design: Denne bobleblaster er fremstillet af ABS af høj kvalitet og er bygget til at modstå timevis af boblende spænding. Med otte dyser skaber det et ubegrænset antal bobler til non-stop underholdning.

Multifunktionel: Det er ikke kun for bobler! Brug den som en bobleblaster eller en ventilator til at køle ned på varme sommerdage. Den er super nem at betjene – du skal bare installere batterierne, så er du klar.

Eksklusivt tilbud til forhandlere:

Løft din butiks samling med MegaBlow Bubble Blaster, tilgængelig til en lokkende pris på 2,02 EUR pr. Enhed, når du bestiller mellem 50 og 499 enheder.

Udvid dit produktsortiment og imødekomme bobleentusiaster med en særlig pris på 1,87 EUR pr. Enhed, når du bestiller mellem 500 og 999 enheder. Denne alsidige blaster lover uendelig sjov for alle.

Gå ikke glip af vores eksklusive tilbud på kun 1,80 EUR pr. enhed, når du bestiller 1000 til 4100 enheder. Fyld op med dette spændende legetøj for at imødekomme efterspørgslen efter boblende fester og solrige dage.

Blæs dit salg gennem taget med MegaBlow Bubble Blaster:

Føj en eksplosion af bobler til din butiks samling med MegaBlow Bubble Blaster. Dens kontinuerlige boblehandling, holdbarhed og multifunktionelle design gør den til et must-have til alle lejligheder. Kontakt os i dag for at sikre din beholdning af denne underholdende bobleblaster og tilbyde dine kunder en uendelig kilde til glæde.

Lagrene er begrænsede, så handle nu for at bringe MegaBlow Bubble Blaster til din butik og gøre hver dag til en boblende fest.

Slip morskaben løs med MegaBlow Bubble Blaster! Dette spændende legetøj skaber en kontinuerlig snestorm af bobler, hvilket gør det perfekt til både børn og voksne. Den er fremstillet af holdbar ABS med otte dyser og lover endeløs underholdning. Plus, det fungerer også som en fan for at holde dig kølig på varme sommerdage. Med særlige priser for detailhandlere er det nu det perfekte tidspunkt at tilføje MegaBlow Bubble Blaster til din butiks samling. Gå ikke glip af denne mulighed for at øge dit salg og bringe glæde til dine kunder. Handl hurtigt for at sikre din beholdning og gøre hver dag til en boblende fest!



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.