FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
16 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Oriflame Parfume Body Cream Giordani Guld Essenza

22,37 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
20 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
50 [2.4] stykker
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Mærker
CREAM
Sidste aktualisering
for 1 måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Luksuriøs, fugtgivende bodycreme parfumeret med den lysende, blomsteragtige og træagtige duft Giordani Gold Essenza. Høj duftkoncentration. Det harmonerer perfekt med parfume.

Giordani Gold Essenza er en luksuriøs parfumeret bodycreme, der giver intens hydrering og efterlader huden silkeblød. Dens lysende, blomster-træagtige duft med høj koncentration harmonerer perfekt med parfume og giver din krop en subtil og elegant aroma. Cremen fugter huden perfekt og sikrer dens glathed og elasticitet.

Giordani Gold Essenza er det perfekte valg for elskere af luksus og elegance. Den indeholder ingredienser af høj kvalitet, der nærer og regenererer huden, hvilket giver den et sundt og strålende udseende. Tillad dig selv et øjebliks afslapning og fordyb dig i den aromatiske fornøjelse, som Giordani Gold Essenza har at tilbyde.

Giordani Gold Essenza bodycreme er ikke kun et plejeprodukt, men også en unik tilføjelse til din parfumesamling. Giv din hud fugt og en smuk duft, der varer hele dagen. Luk øjnene og føl, hvordan subtile blomster- og træagtige noter omslutter din krop og tilføjer elegance og unikhed.

Den tilbudte Giordani Gold Essenza kropscreme er et luksusprodukt, der er ideelt til folk, der leder efter kosmetik af høj kvalitet. Bestil den i dag og nyd den smukke duft og fugtede hud.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.