FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
22 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Overløbsmaskine med kværn Aromatica X 1,2 l

860,29 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Mærker
Kaffe - Klarstein - Finish
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Sidste aktualisering
for 3 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Aromatica X kaffemaskine glaskværn aroma+ rustfrit stålMmm, friskbrygget kaffe! Med Klarstein Aromatica X kaffemaskinen med integreret kværn i rustfrit stål finish – alle kan brygge aromatisk kaffe på en ukompliceret og individuel måde.

Varer efter returnering - har knækket håndtag på vandtanken - den er fuldt funktionsdygtig.
Katologisk pris: 1.069,99 zł

En ny version af kaffe - Klarstein Aromatica X kaffemaskine malede op til 180 g bønner ad gangen, hvilket gav malet kaffe med en fuld aroma. 3 graders slibning, fra meget fin til grov, giver dig mulighed for at matche konsistensen af malet kaffe til dine ønsker. Jo finere den er malet, jo stærkere og mere aromatisk er kaffen efter brygning. For at uddybe fornøjelsen ved at drikke kaffe kan aromaintensiteten under en brygningsproces (op til 12 kopper) optimeres ved hjælp af aroma + -funktionen: dobbelt bryggetid for at opnå maksimal aroma. Takket være den integrerede timer kan Klarstein Aromatica X kaffemaskinen tænde på et præcist programmeret tidspunkt - så om morgenen vågner du op til duften af friskbrygget kaffe, og når du vender tilbage fra arbejde, giver aromatisk kaffe dig mulighed for at styrke dig selv.

Selvfølgelig fungerer kaffemaskinen også på basis af malet kaffe. Alle indstillinger foretages nemt på det letlæselige kontrolpanel med LED-display. Den kompakte kaffemaskine har dog med sit enkle, futuristiske design yderligere fordele, der optimerer kaffenydelsen: kogepladen holder glaskanden varm i 40 minutter, så du kan nyde denne aromatiske drink i længere tid. Det aftagelige faste filter dækket med en gylden belægning ændrer ikke kaffens smag, hvilket gør den endnu mere raffineret. Det aftagelige håndtag gør rengøringen let og eliminerer problemet med dryp. Et aktivt kulfilter i vandtanken forbedrer vandkvaliteten og beskytter mod skalering. En tydeligt synlig skala gør det nemt at fylde tanken med vand i den nødvendige mængde. Endelig er det værd at være opmærksom på kværnen, som - sammenlignet med andre enheder i denne klasse af produkter - fungerer ekstremt stille og i kombination med en diskret brygningsproces gør kaffetilberedning til en behagelig og afslappende oplevelse.

Endelig er det tid til en lækker kaffe lavet af friskmalede bønner med en individuel grad af styrke - Klarstein Aromatica X kaffemaskinen får kaffeelskeres hjerter til at slå hurtigere.

Grundlæggende oplysninger:Fuld aroma: Kaffemaskine med integreret kværn til brygning af friskmalet kaffe24-timers timer: Brygning af kaffe til minuttet - friskbrygget kaffe, når du vågner op og kommer fra arbejdeIndividuel fornøjelse: 3 slibetrin og aroma+ funktion med dobbelt kaffebrygningstid (på forespørgsel)Enkel rengøring: Filter i aftageligt håndtag for nem tømning uden drypFiltre at vælge imellem:      Mulighed for at bruge papirfiltre eller det medfølgende guldbelagte faste filterOverlegen vandkvalitet: aktivt kulfilter giver rent vand og beskytter mod kalkstensopbygningAttraktivt design: Rustfrit stålhus i en slank, futuristisk stil

Egenskaber:

vandstandsskala med synlig opdeling i antallet af kopper (gradueret klasse)
Enkel betjening med letlæselige knapper og blåt baggrundsbelyst display
justering af antallet af kopper (2, 4, 6, 8, 10 og 12) til valg af mængden af malet kaffe (kun i slibetilstand)
kværn til 180 g kaffebønner
Guldbelagt filter: smagsneutralt permanent filter for at optimere smagsoplevelsen
integreret aktivt kulfilter i vandtanken for at blødgøre vandet
kan bruges med tidligere malet kaffe
Varmefastholdelsesfunktion op til 40 minutter efter afslutningen af brygningsprocessen
beskyttelse mod dryp efter fjernelse af kaffekanden
aftagelig vandtank
strømforsyning: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Omfang af levering:
1 x kaffemaskine
1 x glaskande
erklæring

Mål:Mål: ca. 22 x 42 x 27,5 cm (BxHxD)Netværkskabellængde: ca. 100 cmVægt: ca. 6 kg

Kartonen kan være forsynet med oplagringsspor. Vi kontrollerer hvert produkt inden forsendelse.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.