FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
13 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

PALLER AB DETAILLINJEAFSLUTNINGER OG RETURLAGRE TIL EKSPORT

fra 1.864,67 kr. /paller pris ekskl. skat
250,00 EUR 250 til 250 [2,4] paller

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
Mængde til rådighed
uden grænser
Pris pr
1.864,67 kr.
Land
Tyskland
Varegruppe
Mix / Retourware  
Sidste aktualisering
for 2 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Bred vifte af detailbutikker, slutlinjer og returneringer, herunder multimedier, forbrugerelektronik, tv'er, smart-tv'er, lydenheder, computere, bærbare computere, bærbare computere og tablets, satellitnavigation, bilnavigation, printere og kopimaskiner og videospil og konsoller, smartphones, hovedapparater, hvidevarer, køleskabe og frysere, vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, computerhardware og tilbehør, stationære computere, støvsugere, køkkenudstyr og belysning sammen med værktøj og maskiner, møbler til hjemmet og haven, træningsudstyr, designertøj og sko, undertøj, børnelegetøj, byggematerialer, elværktøj, værktøj, lydudstyr, reservedele og tilbehør til biler, kameraer og fotografier, lydudstyr. PC-skærme, tøj,. tasker og håndtasker, børne- og børnetøj, modetilbehør, tøj, dametøj, herretøj, børnesko, sko, små apparater, strygejern, brødristere og sandwich, mikrobølgeovn, støvsugere, kaffemaskiner, ure og smykker, sportstøj, sportsartikler, sportsudstyr, sportssko, solbriller, alkohol, mad og drikkevarer, kosmetisk tilbehør, dufte, hårpleje, toiletartikler, medicinske produkter, møbler til hjemmet og kontoret, komfurer og ovne, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere mv. til eksport.

Vi dækker ALLE produktkategorier. Vi behandler et antal paller op til en fuld last af lastbilen. Vi er dog meget fokuserede på at udvide vores salgsaktiviteter og leder efter en distributionspartner med godt kendskab til det lokale marked og evnen til at distribuere vores produkter i deres land eller region. Derfor er det planlagt at indgå en distributionsaftale.

Hvis du leder efter specifikke produkter at eksportere, så lad os det vide. Vi sender kun e-mail-lagerlister til listen over produkter, du er interesseret i. Giv derfor et specifikt spørgsmål.

Har du spørgsmål? Kontakt osGratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.