FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
19 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Professionelt grydesæt i rustfrit stål med låg og brandkurv

75,99 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
PL-10015
Sidste aktualisering
For over en måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vi præsenterer PL-10015 3-delt professionelt grydesæt i rustfrit stål med låg og brandkurv. Dette sæt af høj kvalitet er perfekt til alle dine madlavningsbehov, uanset om du er en professionel kok eller en hjemmekok, der ønsker at forbedre dine kulinariske færdigheder.

Disse gryderetter er fremstillet af holdbart rustfrit stål og er bygget til at holde og giver jævn varmefordeling for ensartede tilberedningsresultater. Sættet indeholder tre størrelser - lille, medium og stor - så du kan vælge den perfekte størrelse til enhver opskrift.

Hver gryde leveres med et matchende låg, der sikrer, at din mad forbliver varm og smagfuld. Brandkurven tilføjer et ekstra lag alsidighed, så du kan bruge disse gryderetter direkte på åben ild eller grill. Med en generøs kapacitet på 6,6 liter kan du nemt tilberede måltider til hele familien eller en stor forsamling.

Uanset om du simrer en solid gryderet, langsomt tilbereder en mør steg eller bager en lækker gryderet, er dette professionelle grydesæt i rustfrit stål en must-have tilføjelse til dit køkken. Opgrader din køkkengrejssamling i dag, og oplev forskellen i kvalitet og ydeevne.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.