FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
12 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

PL-10018 Kommerciel aspargeskomfur - engros køkkenudstyr

71,92 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
20 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
For over en måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vi præsenterer PL-10018 Commercial Asparges Cooker, et køkkenudstyr af høj kvalitet designet til kommerciel brug. Denne aspargeskomfur er perfekt til restauranter, hoteller og cateringvirksomheder, der kræver en pålidelig og effektiv madlavningsløsning til tilberedning af store mængder asparges.

Med sin holdbare konstruktion og avancerede funktioner sikrer denne aspargeskomfur ensartet og perfekt tilberedt asparges hver gang. Komfuret er udstyret med et kraftigt varmeelement, der hurtigt bringer vandet i kog, reducerer tilberedningstiden og øger produktiviteten.

PL-10018 kommerciel aspargeskomfur er nem at bruge og vedligeholde. Den har et brugervenligt kontrolpanel, der giver dig mulighed for at justere tilberedningstid og temperatur efter dine præferencer. Komfuret leveres også med en aftagelig kurv i rustfrit stål, hvilket gør det praktisk at i- og losse asparges.

Denne aspargeskomfur er designet til engrosformål, hvilket gør den til et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at udvide deres lager af køkkenudstyr. Dens kompakte størrelse og effektive ydeevne gør den velegnet til både små og store operationer. Uanset om du har brug for at tilberede et par pund eller flere kilo asparges, kan dette komfur klare opgaven let.

Invester i PL-10018 kommerciel aspargeskomfur og oplev den bekvemmelighed og effektivitet, det bringer til dit køkken. Med sin pålidelige ydeevne og holdbare konstruktion er dette komfur bygget til at modstå kravene fra et travlt storkøkken. Opgrader dit madlavningsudstyr i dag og forbedre din aspargesforberedelsesproces.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.