WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

PNI AV601 trådløs video audio transmitter og RJ45 airfun og aircontr

309,17 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
50 [2.4] stykker
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
5 dage
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Sidste aktualisering
For over en måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Miracast modul / AllSharecast
Du kan nu nyde billederne eller videoerne fra din smartphone, tablet eller computer sammen med din familie, fordi de kan afspilles i realtid på tv'et eller projektoren ved hjælp af Miracast-tilstand. Så du kan bruge tv'et eller projektoren som en klon af din smartphone, tablet, bærbare computer, og du kan nyde applikationer, filmbilleder på en meget større skærm.

DLNA-modul / MirrorOp
I DLNA-tilstand kan du afspille på tv / projektor HD-billeder og film, der afspilles over internettet fra din telefon / tablet / computer. Enheden understøtter afspilning i realtid af onlineindhold i 1080P opløsning fra din telefon / tablet på dit tv eller projektor.

Afspil filer fra din tablet/smartphone
En særlig interessant applikation er AirFun, som du kan afspille direkte på skærmen valgte filer fra din telefon eller tablet: film, musik, billeder.

Virtuel fjernbetjening
AirFun-applikationen har integreret flere funktioner, herunder den virtuelle fjernbetjening til dette produkt. Så du kan bruge din smartphone som en virtuel fjernbetjening i stedet for den i pakken.

Afspil filer fra en USB-hukommelse
Fordi det er den nyeste generation, har PNI AV601-enheden også en ekstra integreret medieafspillerfunktion. Så du kan køre fra en ekstern hukommelse (USB-stick eller HDDextern) en bred vifte af multimediefiler: film, musik, billeder.

Adgangspunkt
Og sidst men ikke mindst kan PNI AV601 også fungere som et adgangspunkt, der tillader udvidelse af et trådløst netværk over et større område eller endda mellem etager, hvilket giver en trådløs internetkilde i områder, der ikke var tilgængelige i den normale mob.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.