WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

PNI L807 GPS navigationssystem 7 tommer skærm, 800 MHz, 256MB DDR, 8GB

492,17 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
2 [2.4] stykker
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
5 dage
SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Sidste aktualisering
for 1 år siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


7-tommers skærmen giver et mere præcist og detaljeret billede af, at ruten / kortet er ekstremt følsomt og præcist at røre ved. Pennen, der er inkluderet i pakken, giver en mere præcis kontrol og navigation gennem menuerne end at bruge med fingrene. Skærmopløsningen er meget god og viser billeder og kort i overlegen kvalitet.

Generøs skærm

FM-sender

Det bærbare navigationssystem, PNI L807, er udstyret med FM-sender. Det tillader transmission af sange, der er gemt i den interne / eksterne navigationshukommelse, på FM-radioen i bilen. 

Den interne navigationshukommelse er 8 GB, hvilket betyder, at du kan integrere 2 komplekse kort (en lastbil, en rejse) eller tilføje yderligere multimediefiler. Modtagelse og visning af GPS-positionen på kortet sker øjeblikkeligt takket være den nye mere kraftfulde processor MSTAR2531 med en hastighed på 800 MHz og en RAM på 256 MB.
 
Kraftfuld processor

Stik

PNI 807-navigationsstikket består af en miniUSB-port, en MicroSD-plads til yderligere kort eller multimediefiler og et stik til hovedtelefoner.

GPS-enheden har tre vigtige funktioner: videoafspiller, lydafspiller og fotoafspiller. Understøtter videofiler som: AVI, WMV, MP4 osv. og lydfiler: MP3 og WAV. Det understøtter også JPG-, BMP- og PNG-formater.

Multimedieafspiller

Klar til brug

Produktet er "Ready to go" på grund af tilbehøret i pakken, der gør det muligt straks at montere det på forruden og cigarettænderstikket. Så snart du tænder for enheden, kan du gå på vejen uden problemer på den ønskede rute.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.