FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
15 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Den ideelle løsning for enhver poolejer er Irishom trådløs poolstøvsuger. Denne fremragende robotrenser giver dig mulighed for at rengøre din pool nemt og effektivt og give krystalklart vand.

Avancerede funktioner til fremragende rengøringskvalitet kombineret med brugervenlighed gør Irishom pool hoover til en uundværlig enhed til poolpleje. Det trådløse design eliminerer behovet for besværlige kabler, så du kan bevæge dig frit over hele poolområdet.

Irishom støvsugeren er udstyret med en kraftig motor, der effektivt fjerner snavspartikler, blade og andet snavs fra bunden og væggene i poolen. Det integrerede filtersystem sikrer, at alt snavs bevares effektivt, hvilket sikrer rent og sundt badevand.

Uanset størrelsen på din pool er Irishom trådløs poolhoover i stand til at imødekomme dine poolkrav. Den lange batterilevetid giver mulighed for omfattende og grundig rengøring uden behov for hyppig opladning. Derudover justerer det intelligente navigationssystem automatisk ruten for at sikre omfattende dækning af poolområdet.

Irishom støvsugeren er en pålidelig enhed af høj kvalitet, der gør det meget lettere at holde din pool ren. Uanset om du ejer en privat pool eller administrerer en større fritidsfacilitet, er Irishom trådløs poolstøvsuger den perfekte løsning til at imødekomme dine behov.

Specifikation:

Model: W002
Produktstørrelse: (38 × 33 × 17 cm) ̃
Produktvægt: 3,42 kg / 7,53 lb
Farve: Grå og sort
Nominel effekt: 30W
Nominel arbejdsspænding: 11.1V
Antal vandsugeporte: 2
Filtreringstæthed: 75um
Bevægelseshastighed: 6-18 / min (19,6-59 ft / (18 m) ̃min)
Batteri: 5000mAh
Opladningstid: 2,5-3 timer
Afladningstid: ≥90min
IP-niveau: IPX8
Strømforsyning spænding: 100-240V
Størrelse (pakke): 44 x 35 x 19,5 cm / 17,3 x 13,7 x 7,6"
Pakkens vægt: 3500g / 7.7lb



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.