FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
23 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

PowerGrind Akku vinkelsliber 12V 75mm

113,00 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 226,01 kr.


Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
5 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm8005
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Materialer af høj kvalitet

Denne vinkelsliber er udstyret med diamantskæreknive, der sikrer stabil og jævn drift. Hundredvis af skarpe tænder fjerner hurtigt savsmuld, hvilket får det til at fungere mere effektivt og permanent end konventionelle sandpapirpuder. Takket være det trådløse design behøver du ikke bekymre dig om en strømkilde, hvilket gør denne enhed fantastisk til udendørs arbejde.

Mini, højeffektiv børsteløs motor
Mini 12V vinkelsliber vedtager en højeffektiv børsteløs motor, som garanterer mere stabil og pålidelig drift. Evnen til hurtigt at fjerne materiale sparer tid og kræfter og er også velegnet til bøjningsopgaver. Børsteløs motorteknologi giver længere oppetid og mere effektivt arbejde, så mange fagfolk og hobbyfolk er ivrige efter at vælge denne model.

Batteri med høj kapacitet
Vi ved, at batterilevetid er et kritisk problem, når det kommer til trådløse enheder. Derfor er vores vinkelsliber udstyret med et lithium-ion-batteri med høj kapacitet og hurtigoplader, som garanterer langvarig brug. Batteriet med overopladningsbeskyttelse og temperaturbeskyttelsesfunktioner sikrer en meget længere levetid, så du kan arbejde pålideligt på dine projekter.

Skærehjulets størrelse er 75 mm.

Sikkerhedsbeskyttelse og holdbarhed
Når du arbejder, forhindrer vinkelsliberens beskyttelsesdæksel gnister og metalspåner i at flyve og beskytter dig derved mod mulig skade. En bred vifte af forskellige applikationer såsom sporstikning af vægpaneler, gulvskæring, keramisk fliseskæring, vandkraftinstallation, PVC-rørskæring osv. Beviser produktets alsidighed og pålidelighed i alle slags projekter.

Pakkens indhold:

1 x mini vinkelsliber
1 x batteri
2 x skæreskive
1 x oplader



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.