FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
10 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

PRÆCISIONSFORSENDELSE I DIGITAL SKALA 50 KG 2G

207,12 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
5 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 2 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

PRÆCISIONSFORSENDELSE I DIGITAL SKALA 50 KG 2G
Professionel postvægt med en bred platform til nem vejning af forskellige pakkestørrelser og postforsendelser. Balanceaflæsningen vises på et letlæseligt, baggrundsbelyst LCD-display. Skærmen har et langt, udtrækkeligt kabel, der let kan monteres på væggen. Perfekt til hjemmet, kontoret eller den professionelle virksomhed. AC-adapter inkluderet, se videoen under de ekstra billeder for alle funktioner.

Den bedste måde at spare penge på forsendelse er at veje produkterne grundigt for at få det bedste tilbud. Du behøver ikke længere at gå til posthuset eller betale for forudbetalte poser. Betal den rigtige porto og spar penge.

Placer læseskærmen hvor som helst inden for 1,5 m fra selve skalaen. Indstil skærmen til 90 grader for den perfekte synsvinkel. Du kan trykke på HOLD-knappen for at låse læsningen på skærmen og nemt gemme den.

Mål hvad du vil, fra 0 kg til 50 kg, og oprethold en nøjagtighed på 2 g i hele området. Du vil måle æg. Sorteret. Pakke. Sorteret. Barn. Sorteret. Hvis du kan passe det på det, kan du veje det grundigt.
Manglen på strøm er irriterende. Heldigvis holder batterierne længe. Du kan også købe en strømforsyning og slutte den til netværket. Kun fantasien sætter grænser. Efter 60 sekunders ikke-brug slukkes den for at spare strøm.

Du skal ikke bekymre dig om at veje våde eller beskidte ting. Overfladen kan let tørres af. Det er også slagfast og glider ikke takket være skridsikre trædepuder.

NYTTIGE FUNKTIONER - Den digitale vægt er udstyret med en række funktioner for at lette forsendelse og forsendelse. Taravejningsfunktion: giver dig mulighed for at veje en tom kasse eller beholder for at bestemme nettovægten. Hold-knap: Viser og låser den stabiliserede vægt.
AVANCERET VEJNING – Præcisionssensorer giver de mest nøjagtige vægtaflæsninger, mens den automatiske kalibreringsmulighed sikrer, at pakkevægtaflæsninger forbliver nøjagtige og konsistente.
MULTIPLE MODES - Den elektroniske postvægt er nyttig til en række forskellige vejeformål og viser aflæsninger i g, kg, lb og lb: oz. Vægten har en høj kapacitet på op til 110 kg / 50 kg og en minimumskapacitet på 0.1 oz / 2 g. USPS giver øjeblikkelige, nøjagtige aflæsninger, der helt sikkert matcher posthuset.

Funktioner:

50 kg/2g nøjagtig postvægt

360 °Tilgængelig læsning

90° justerbar vinkel

Væg- eller skrivebordsmontering

4 måleenheder

Robust industriel kvalitet

Stort LCD-display med blå baggrundsbelysning

Lavt batteriforbrug

Funktion til datalagring

Sluk automatisk 60 sekunder

Overbelastning og påmindelse om lavt batteriniveau

Skridsikker trædepude

Slagfast

Vandtæt og oliebestandig

CE-certifikat

SPECIFIKATION

Materiale: ABS plast;

Vægt: 2 kg

Kabellængde: 60cm - 150cm

Platform dimensioner: 25cm x 25cm x 5cm

Skærmmål: 12 cm x 11,5 cm x 2 cm

Farve: sort

PAKKENS INDHOLD

1x digital postvægt

1x Brugervejledning

2x AAA batteri



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.