FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
23 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Qoltec 50277 strømstik 6 udtag 1,8 m grå

86,71 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 4 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Strømstik | 6 pladser | 1.8m | Grå
Strømstik | 6 pladser | 1.8m | Grå
En strimmel, mange muligheder

Leder du efter en måde at forbinde flere enheder til en strømkilde, som giver dig mulighed for at organisere kabler, f.eks. under skrivebordet, bag tv'et eller i køkkenet? Eller måske organiserer du en arbejdsplads for dig selv og dine medarbejdere, f.eks. på kontoret eller i værkstedet? Den bedste løsning er en strømstik, der fås i flere varianter, som giver dig mulighed for at vælge den, der bedst opfylder dine forventninger.

Quick Switch, og du arbejder problemfrit

Blandt vores produkter finder du strimler med forskelligt antal stikkontakter og kabellængder, og dette garanterer at vælge den rigtige. Et praktisk element er den indbyggede baggrundsbelyste Quick Switch, der fungerer perfekt som en fodkontakt - når den lyser, kan du være sikker på, at dine enheder får deres dosis energi.

Elegant design til din komfort

Fodpanelet passer perfekt ind i interiøret, blandt hvilket du placerer det. Dette er muligt m.in takket være det klassiske hvide hus. Vi designede det baseret på de nyeste trends, der kombinerer elegance med brugervenlighed. Få de enkleste hverdagsobjekter til at smelte sammen for at skabe harmoni.

Din og dine kæres sikkerhed er vigtig for os

For at beskytte dig og andre brugere af enheder, der er tilsluttet strømstikket, har vi udstyret den med følgende beskyttelse:
Beskyttelseslukker i alle stikkontakter for at beskytte mod børn er især vigtig på steder, hvor børn er en uadskillelig del af livet,
Fremstillet af ikke-brændbart PP-materiale,
Ansvarsforsikring.
Få ekstra plads

Vi ved, at flere og flere enheder bliver SMART, og vi er godt klar over antallet af kabler og opladere, der er nødvendige derhjemme eller på kontoret. Ud over standard hjemme- eller kontorudstyr opretter vi forbindelse til strømforsyningen, for eksempel Bluetooth-hovedtelefoner, som har vundet enorm popularitet. Den præsenterede model af Qoltec-strimlen giver dig mulighed for at organisere rummet, så de enorme kabler ikke forstyrrer din følelse af æstetik.

Strimlen har håndtag, takket være hvilke du nemt kan placere den i en lodret (f.eks. På væggen) eller vandret (f.eks. Under et skrivebord) konfiguration og dermed skjule overskydende kabler og bedre organisere dit rum.

Antal E-stik: 6
Kabellængde: 1,8 m
Stik: Europæisk
Sikkerhed / Filtre: Børnevenlig
Skift: Ja
Montering: Underlag, Væg
Farve: Grå
Dimensioner: 355 x 63 x 40 mm
Vægt: 0,507 kg
Andre parametre:
Maksimal belastning: 16A/230V/3680W

- Opfylder kravene i EU-forordning 2002/96/EF



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.