WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Radiostation kit CB CRT ONE + Antenne CB PNI ML70 magnet

530,04 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
100 [2.4] stykker
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
5 dage
SKU:
PNI-PACK32
EAN:
5949066511400
Sidste aktualisering
For over en måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Den mindste CB-station i verden
CB CRT One-radiostationen med sin størrelse på 10,2 x 10 x2,5 cm kan betragtes som den mindste CB-radiostation i verden. Således kan den placeres hvor som helst: armlæn, bord, mellem sæder uden at forstyrre eller forstyrre.

Emissionseffekt 4W
Stationen overholder den gældende lovgivning i Rumænien harmoniseret til de europæiske normer, der har den maksimale tilladte lovlige effekt på 4 W.

AM/FM
CB CRT One-radiostationen tillader kommunikation i begge typer bånd: AM og FM. Den er også udstyret med hurtig vælger af internationale nød- og infotrafic-kanaler, nemlig 9-19.

Op/ned-tasterne på mikrofonen
Stationens mikrofon er udstyret med to op- og nedknapper til skift af kanaler og andre parametre.

NYHED: S-Meter
CTR One N-modellen leveres med sende-/modtagesignalindikator og forbedret stabilitet.

Cb PNI ML70 antenne ydeevne
Produktets ydeevne er tæt forbundet med de tekniske egenskaber, som antennen har under ideelle monterings- og brugsbetingelser: SWR < = 1,2, maksimal påført effekt 200 W, impedans 50 Ohm modstand, rustfrit stål osv.

Afstand af kommunikation
Kommunikationsafstanden er en anden afgørende faktor i erhvervelsen og brugen af en CB-antenne. Således nås kommunikationsafstanden på maksimalt 9 km under ideelle arbejdsforhold: kalibreret antenne, åbent felt uden forhindringer, station med maksimal lovligt tilladt effekt på 4W og med en standardmodtagelse. Enhver hindring som: bakker, bjerge, bygninger, vægge kan føre til reduktion af denne afstand.

Antenne længde
Antennens længde er en meget vigtig faktor, der kan påvirke kommunikationsafstanden. Jo længere antennen er, desto større er rækkevidden. PNI ML70-antennen har en længde på 70 cm (magnetisk base medfølger).

Magnetisk base
Den magnetiske PNI 145/PL base i pakken er forsynet med et 4 m kabel, nok til at placere antennen på kuplen, har en diameter på 145 mm og en kraftig magnet, der giver antennen stabilitet selv ved høje hastigheder.

Komplet pakke
Dette sæt er klar til at blive samlet med i pakken: antenne, magnetisk base med kabel og PL259-stik, imbus til kalibrering. Alt du skal gøre er at montere antennen på magnetbasen, slutte den til en CB-radiostation og foretage en kalibrering for at bruge den ved maksimal ydelse.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.