WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Radiostation Kit CB TTi TCB-550 + Antena PNI ML100

429,08 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
1 stykke
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
5 dage
SKU:
TTI-PACK13
EAN:
5949066504839
Sidste aktualisering
for 1 år siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Juridisk magt 4W
Radiostationen CB TTi TCB-550 overholder den gældende lovgivning i Rumænien harmoniseret til de europæiske normer, der har den maksimale tilladte juridiske effekt på 4 W.

Automatisk squelch - DSS
En af de bedst sælgende stationer i Rumænien og Europa, den udmærker sig gennem sin lille størrelse, brugervenlighed og fremragende ydeevne både på modtagelse og på udsendelse i infotrafic kanaler og ikke kun.

Multiband
Stationen overholder de gældende europæiske normer og tillader kommunikation på de 40 kanaler i 27 MHz-båndet, der bruges til infotrafic.

40 kanaler
Stationen overholder de gældende europæiske normer og tillader kommunikation på de 40 kanaler i 27 MHz-båndet, der bruges til infotrafic.

Fm/AM
TTi TCB-550 radiostationen tillader kommunikation i begge typer bånd: AM og FM. Den er også udstyret med en hurtig vælger af de internationale nød- og infotrafic-kanaler, nemlig 9-19.

4-benet mikrofon
Radiokommunikation sker i simplex-system ved hjælp af mikrofonen og højttaleren: en taler, og de andre lytter. Mikrofonen er af normal størrelse, nem at håndtere og er af elektret type med 4-benet stik.

Cb PNI ML100 antenne ydeevne
Produktets ydeevne er tæt forbundet med de tekniske egenskaber, som antennen har under ideelle monterings- og brugsbetingelser: SWR < = 1,0, maksimal påført effekt 400 W, impedans 50 ohm, rustfrit stål osv.

Afstand af kommunikation
Kommunikationsafstanden er en anden afgørende faktor i erhvervelsen og brugen af en CB-antenne. Således nås kommunikationsafstanden på maksimalt 12 km under ideelle arbejdsforhold: kalibreret antenne, åbent felt uden forhindringer, station med maksimal lovligt tilladt effekt på 4W og med en standardmodtagelse. Enhver hindring som: bakker, bjerge, bygninger, vægge kan føre til reduktion af denne afstand.

Antenne længde
Antennens længde er en meget vigtig faktor, der kan påvirke kommunikationsafstanden. Jo længere antennen er, desto større er rækkevidden. PNI ML100-antennen har en længde på 110 cm (magnetisk base medfølger).

Magnetisk base
Den magnetiske 120/PL base i pakken er forsynet med et 4 m kabel, nok til at placere antennen på kuplen, har en diameter på 125 mm og en kraftig magnet, der giver antennen stabilitet selv ved høje hastigheder.

Komplet pakke
Dette sæt er klar til at blive samlet med i pakken: antenne, magnetisk base med kabel og PL259-stik, imbus til kalibrering. Alt du skal gøre er at installere antennen på den magnetiske base, tilslutte den til CB-radiostationen og gøre den til en kalibrering for at bruge den ved maksimal ydelse.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.