FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

S8 Ultra Fuldt sæt hvid

86,59 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 173,18 kr.


Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
5 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
Mærker
TENNIS
SKU:
holm8136
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Et andet smartwatch på markedet, S8 Ultra Full Set er hvidt - med 7 forskellige stropper, en til hver ugedag! Dette er en fremragende enhed, der har mange sundheds- og fitnessfunktioner.
 
Bluetooth-opkald
Sportstilstand
Smarte meddelelser
Sundhedsmæssige funktioner

Design og display
Smartwatchet har en flad zinklegeringsramme, som er et forudsagt design til 8-seriemodeller. S8 Pro Max måler 46.0mm x 31.50mm x 9.65mm, har en metalramme med en kroneknap og en pilleformet knap på siden. Enheden vejer kun omkring 51 gram og er udstyret med en sporty rem.
Den har en berøringsskærm med høj opløsning med en 2.02-tommer IPS LCD-skærm. Det fik en opløsning på 240 x 280 pixels, god farvenøjagtighed og brede synsvinkler. Den har en slank sort ramme og 2.5D hærdet glasbeskyttelse på toppen.
Hele karrosserirammen er kompakt og fuldt vandtæt med en IP68-klassificering. Den opfylder den daglige vandtæthedsvurdering, er stænkbestandig, regnafvisende og støvafvisende.
 
Hardware
Hvad angår hardware, kører smartwatchet på Realtek RTL8762-chippen, en laveffekt, højtydende chip. Det har også HR-, BP- og SpO2-sensorer. Det har Bluetooth-opkald og et 200 mAh batteri. Som du kan se fra hardwaren, er smartwatchet ikke kun fyldt med det grundlæggende, men også med avancerede funktioner.
 
Smartwatchet er et godt valg for atleter, da det kan spore flere sportsgrene. (løb, cykling, vægtløftning, basketball, tennis, volleyball og fodbold) Smartwatchens professionelle bevægelsesalgoritme og understøttelse af flere sportsgrene giver dig mulighed for at øve alt fra at gå til løb, cykle. Smartwatchet sporer trin, træningstid, kalorieforbrug samt puls, så du kan spore din træningseffektivitet og fremskridt.
 
Understøttelse af Bluetooth-opkald og -tale
Parret med en indbygget højttaler og mikrofon, avanceret Bluetooth 4.0, understøtter smartwatchet Bluetooth-opkald. Brugere kan foretage opkald direkte på smartwatchet, brugere kan også modtage telefonopkald. Smartwatchet understøtter opkaldslog, telefonbog, opkaldsknapper. Med opkaldssupport går du aldrig glip af et opkald, og du behøver ikke tage din telefon op af lommen bare for at besvare eller ringe til opkald.
 
Smart påmindelse Push-meddelelser
Modtag SMS eller opkald med smart påmindelse. Du kan modtage sms'er eller appbeskeder. Smartwatchet understøtter Facebook og flere andre tjenester.
 
Andre funktioner, der er tilgængelige på dit smartwatch
 S8 Ultra Full Set er et smartwatch, det understøtter musikstyring, vækkeur, vejr, stopur, find telefon, timer og forudindlæste urskiver.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.