FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
13 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) samler alle funktionerne på internettet og fordelene ved online kommunikation i en enkelt bærbar enhed. Derudover er den udviklet med det nyeste operativsystem med den nyeste version af Android Ice Cream Sandwich og har omfattende tilslutningsmuligheder for at tilbyde dig uovertruffen ydeevne og unik brugervenlighed.



Egenskaber:

- Android 4.0TM

Med det nyeste Android-operativsystem, Ice Cream Sandwich, kan du nyde alle dets nye funktioner og apps. Med forbedret ydeevne får du en optimeret webbrowser, hurtigere svarhastighed og jævnere mellem skærme, hvilket giver dig den bedste brugervenlighed.



- Kraftfuld ydeevne

GALAXY Tab 2 (7.0) drives af en kraftfuld 1,0 GHz dual-core processor, der leverer maksimal ydeevne i de mest krævende applikationer, så du kan klare din dynamiske livsstil.



- Masser af multimedieindhold

Med Readers Hub glemmer du alt om at bære dine bøger med dig og nyde glæden ved digital læsning med hundredvis af e-bøger på din skærm. Music Hub tilbyder dig en komplet musikbutik, hvor du kan finde dine yndlingssange. Endelig har du med Game Hub et lager af premium- og multiplayerspil at gå til, så du kan hoppe ind i handlingen, hvor og hvornår du vil.



- Nem og sjov kommunikation

ChatOn giver dig mulighed for at holde kontakten med dine venner og familie på tværs af enheder og platforme på en mere dynamisk og udtryksfuld måde med unikke funktioner såsom gruppechats, streaming af medier og mere. Få mere ud af hvert øjeblik med Google+ Hangouts-gruppevideomøder, som er lige så nemme at gøre som at gå ind i nogen på gaden.



- Tynd og let

En tablet med den rigtige størrelse og vægt til at tage med dig overalt.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.