FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
17 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

 
Din daglige lydledsager
Galaxy Buds FE er med deres kompakte og ergonomiske design her for at levere en enestående lytteoplevelse. Bloker uønsket støj med aktiv støjreduktion, tilpas pasformen med forskellige tip, og synkroniser problemfrit med dine Samsung Galaxy-enheder. Oplev den daglige lydkammerat, der virkelig henvender sig til dig.
Sluk verden med kraftfuld ANC
Støj væk, din verden er tændt. Aktiv støjreduktion sætter dig øjeblikkeligt alene med din musik i et stille rum. Hold distraktionerne ude, og fordyb dig i den rene lyd.
Stilhed ved fingerspidsen
Slå aktiv støjreduktion til eller fra ved blot at berøre berøringsområdet og holde det nede. Hvis du vil tale med din ven ved siden af dig, kan du også skifte til tilstanden Ambient Sound for at høre dem uden at skulle tage øretelefonerne af.
Tændt og tændt med langtidsholdbart batteri
Kompakt i størrelse, men alligevel kraftfuld. Batteriet holder i op til 30 timer på en enkelt opladning og holder trit med din lange afspilningsliste med sange, podcasts eller videoer på sociale medier i løbet af dagen.
Skift til enheder uden pause
Din lyd følger dig problemfrit, når du parrer med andre Samsung Galaxy-enheder ved hjælp af Auto Switch eller opretter forbindelse med et touch eller Bixby. Din lyd forbliver endda med dig, når du skifter afspilningsenheden fra din smartphone til dit tv via Smart View, så du kan fortsætte med at se dit show på den større skærm uden at gå glip af et beat.
Hej Bixby, spil min yndlingssang
Slå Bixby Voice wake-up-tilstand til, og brug din stemme til at tjekke vejret, søge efter sange, sende sms'er til dine venner og meget mere. Du skal blot sige "Hej, Bixby" og bede Bixby om at gøre det for dig.
Tabt og fundet på et øjeblik
Har du mistet øretelefonerne? Nå, det varer ikke længe. Spor dem ved hjælp af placeringen af dine manglende ørepropper. Når de bliver fundet af en andens telefon, deles dine kontaktoplysninger med dem sammen med meddelelsen "Hittegods". Hold dine Galaxy Buds FE inden for rækkevidde.
Indstil din lyd efter din smag
Med Galaxy Wearable-appen kan du hurtigt tilpasse indstillingerne på dine Galaxy Buds FE direkte fra dine Samsung Galaxy-enheder. Fra equalizeren til Bixby Voice wake-up giver de intuitive og brugervenlige indstillinger dig mulighed for at indstille dine ørepropper efter din smag på ingen tid.
Dit yndlingstilbehør passer stadig
Fortsæt med at bruge det covercover, du elsker på Galaxy Buds FE, da enhederne er kompatible med covertilbehør til Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro og Galaxy Buds Live. Nyd dine øretelefoner uden at skille sig af med dit yndlingscover.
Tekniske specifikationer:
Lyd og video:

Antal mikrofoner: 6
Højttaler: Brugerdefineret 1-vejs
Omgivende lyd: Ja
Aktiv støjreduktion: Ja
Audio Codec: SSC (Samsung Scalable Codec), AAC, SBC

Forbindelse:

Bluetooth-version: Bluetooth v5.2
Bluetooth-profiler: A2DP, AVRCP, HFP
Automatisk skift: Ja

Sensorer:

Hall Sensor
Nærhedssensor
Berøringssensor

Fysisk specifikation:

Øreproppens dimension (HxBxD): 19,2 x 17,1 x 22,2 mm
Øreproppens vægt: 5.6 g
Kassens dimension (HxBxD): 50,0 x 50,0 x 27,7 mm
Kassens vægt: 40 g

Batteri:

Aftagelig: Nej
Taletid/taleopkald: 4/14 timer (ANC slået fra), 3,5/13 timer (ANC slået til)
Lydafspilningstid: 8.5/30hr (ANC slukket), 6/21hr (ANC tændt)
Batterikapacitet (ørepropp): 60 mAh
Batterikapacitet (etui): 479 mAh

Tjenester og applikationer:

SmartThings Find: Ja
Bixby Voice Wake-up: Ja



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.