FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
23 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Galaxy genfødt

Raffineret natografi kamera
Revolutionerende 4nm processor

DESIGN
Mere innovation, mere opmærksom
FARVER
Jordnære toner
Slip ind i noget lidt mere specielt. Friske nye farver inspireret af naturen, fremvist på en poleret metalramme.
MATERIALER
Bevidst designet
Udpak den ændring, du vil se i verden. Hver telefon er fremstillet af genbrugsglas og PET-film og er gemt i en æske lavet af genbrugspapir og papirbaseret beskyttelsesfilm. 2
*Galaxy S23-seriens enheder, der sælges, distribueres og/eller produceres til det amerikanske marked, har modtaget UL ECOLOGO-certificering i overensstemmelse med UL110-standarden for bæredygtighed for mobiltelefoner.
*Carbon Trust har målt og certificeret CO2-til-grav-kulstoffodaftrykket fra Galaxy S23-seriens enheder, herunder fremstilling, distribution, brug og eventuel bortskaffelse. Dette er blevet certificeret til PAS2050, en internationalt anerkendt standard.
KAMERA
Skyd dit skud
Grib dagen og fang natten. Gå ud med Pro-grade kameraet i hånden, udstyret med en sensor med høj opløsning og intelligente, lysabsorberende pixels til klare snaps, når som helst.

Bageste kamera

10MP 3x optisk zoom telekamera
50MP vidvinkel kamera
12 MPUltra vidvinkelkamera

Frontkamera

12MP selfie-kamera

NIGHTOGRAPHY KAMERA
Mere lys til din nat
Gør dig klar til et galleri fyldt med episke natbilleder, som alle vil have. Nightographys forbedrede AI holder detaljerne klare, så fotos og videoer i svagt lys vil være lyse og farverige fra skumring til daggry og tilbage igen.
NAT SELFIE
Frontkameraets Dual Pixel-teknologi fokuserer hurtigere og mere præcist, selv i svagt lys. Objektbaseret AI leverer autentiske farver til selfies, der konkurrerer med det virkelige liv.
NAT SELFIE VIDEO
Det er ikke kun stillbilleder, der dominerer mørket, du får også knivskarpe natvideoer. Nu har selv frontkameraet evnerne til tydeligt at fange klip af dig og dine venner, når solen er gået ned.
HØJ OPLØSNING
Få alle deets
50MP vidvinkelkameraet fungerer
hånd i hånd med en kraftfuld chip, der hurtigt kombinerer rammer for at udtrække bits fra hver til et enkelt foto i høj opløsning. Tilføj detaljeret forbedringsteknologi, og du har så skarp kvalitet, at du bliver ved med at zoome ind efter mere.
EKSPERT RÅ
Nu er du et stjerneskud
Når det kommer til episke fotos, er himlen grænsen. Åbn Expert RAW for at optage i RAW-format i høj opløsning, så du får klare og detaljerede billeder.3 Se derefter mod stjernerne, når kameraet trækker lys ind for at tage billeder af konstellationer og planeter med betagende klarhed.
FOTO REMASTER
Gør fejltændinger til mesterværker
Gå til galleriet for at forbedre mørke, slørede billeder og endda eksklusive barndomsbilleder eller billeder, du har hentet online. Du kan endda forny fuzzy GIF'er, reducere støj og øge klarheden for at holde dine sløjfer friske.
PRÆSTATION
Mere magt til dig
Når det ikke er muligt at stoppe, giver denne revolutionerende chip din telefon mulighed for at levere bedre spil- og videostreaming med forlænget batterilevetid, der kan bære dig gennem de mest episke dage.
Kraftfuld Snapdragon-processor
Snapdragon® 8 Gen 2 mobil platform til Galaxy
*Snapdragon er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaber.
*Snapdragon er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated.
BATTERI
Lås op for endnu længere gameplay
Kalder det en nat? Nej. Spil på, og binge-watch dine yndlingsprogrammer med et langtidsholdbart og hurtigt opladende batteri.
VISE
Blænding være væk
Spil eller stream hvor som helst med adaptiv udendørs synlighed, der leverer optimale farver og lysstyrke i al slags lys.4 Adaptive 120 Hz udjævner rulningen, mens Eye Comfort Shield forhindrer dine øjne i at blive trætte, selv når du ser i mørke.
SMART SWITCH
Vi har gjort det nemt at opbevare dine data
På bare en simpel Wi-Fi-overførsel eller hurtig login på din Samsung-konto er du klar. Med endnu færre trin kan du overføre dine apps, billeder, beskeder og meget mere fra ethvert operativsystem til din nye telefon. 5
TRADE-IN
Byt ind for en øjeblikkelig rabat
Byt den telefon, du har, til den Galaxy, du ønsker. Se, hvor meget du kan spare på en ny Galaxy S23.
PC-KONTINUITET
Multikontrol gør multitasking nemmere
Når ideerne flyder, kan du kombinere din telefon og pc for at få en 2-for-1-oplevelse. Uden at skifte mus, tastatur eller touchpad kan du trække og slippe, kopiere og indsætte og skrive på begge enheder for at få din mest effektive skærmtid til dato.6, 7, 8, 9
ÉN UI
Din galakse, som du kan lide den
Nu er det nemmere end nogensinde at konfigurere din telefon kun for dig. One UI maksimerer tilpasningen, så du kan vælge næsten alle detaljer, fra låseskærme og temaer til widgets og meddelelser.
SAMSUNG TEGNEBOG
Samsung Pay blev endnu bedre. Mød Samsung Wallet
Samsung Pay er gået næste niveau: introduktion af Samsung Wallet. Hurtig start og sikker, den indeholder dine vigtige ting som nøgler, id'er og billetter, samtidig med at dine personlige data beskyttes. Velkommen til dit nye digitale liv.
SAMSUNG SUNDHED
Wellness gjort på din måde
Begynd din rejse mod dine personlige sundhedsmål med Galaxy Watch5 og din telefon. 10 spor



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.