WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

SilverCloud House 715 video intercom kit med 7-tommer LCD-skærm og Yal

630,99 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
100 [2.4] stykker
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Mærker
handle
Leveringstid
5 dage
SKU:
PNI-SC715YR300
EAN:
5949066513701
Sidste aktualisering
For over en måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Fejlsikker drift, normalt åben

I denne konfiguration åbnes låsen ved en elektrisk impuls på 12 V 1A 0,5 sekunder modtaget fra et NO-kredsløb (og lukker først, efter at døren eller porten er åbnet og lukket) eller manuelt (mekaniske komponenter sikrer åbningen indefra, selv i tilfælde af strømsvigt).

Åbn på højre side

Den anvendelige SilverCloud YR300 elektromagnetiske yala kan monteres på døre med åbning på højre side indad. Den anbefalede tykkelse af døren er mellem 35 og 50 mm.

Kompatibel med intercom- eller adgangskontrolsystemer

SilverCloud YR300 elektromagnetisk yala kan integreres i et adgangskontrol- eller intercom-system. Lås op-knappen på det interne drev i videointercom i dit hjem kan handle for at låse yalaen op, hvilket giver besøgende adgang inde.

Lyd- og videoovervågning

SILVERCLOUD House 715 intercom har en skærm med en opløsning på 840 x 234 pixels, 7-tommer diagonal og 420 tv-linjer. Med et moderne design og lavet af kvalitetsmaterialer tilbyder House 715 sine brugere flere funktioner, som gør det muligt at tilpasse skærmens kontrast og lysstyrke samt justere lydstyrken og vælge sangen til ringetonen.

Nattesyn

Den eksterne enhed i SILVERCLOUD House 715 intercom er udstyret med infrarøde lysdioder, som gør det muligt at tage billedet selv under meget lave lysforhold. Kameraet med en opløsning på 628 x 582 pixels og 420 tv-linjer, 3,6 mm linser og en synsvinkel på 90 grader er beskyttet mod regn af et skjold placeret i det øverste område af sagen.

Tovejs kommunikation

SILVERCLOUD House 715 intercom fungerer som et lukket kredsløb videoovervågningssystem, hvor udendørsenheden sender billeder til skærmen inde i huset. Ud over videoovervågning tillader intercom også tovejskommunikation mellem indendørs og udendørs enheder. Den maksimale driftsafstand er på maksimalt 100 m.

Elektromagnetisk yala-åbningsfunktion

Indendørsenheden tillader tilslutning og styring af en elektromagnetisk lås (købes separat). Ved blot at trykke på Unlock-knappen kan du eksternt låse op for den elektromagnetiske yala, der giver besøgende adgang.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.