FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
14 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Sjældne og premium bambuslameller/strips i varieret størrelse (63"/160 cm) til håndværks- og byggeprojekter - Engros

fra 5,22 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 14,92 kr.

At forhandle
0,90 kr. 1 til 100 [2.4] stykker
0,80 kr. 200 til 400 [2.4] stykker
0,70 kr. 800 til 1600 [2.4] stykker

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
746,01 kr.
Mængde til rådighed
3000 [2.4] stykker
Land
Kina
Varegruppe
Ny  
Mærker
Finish
Leveringstid
30 dage
SKU:
BSF20211
Sidste aktualisering
for 3 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vi er stolte af at tilbyde et omfattende udvalg af premium bambus lameller/strips, ideelle til en bred vifte af kreative og byggeprojekter. Hver strimmel måler 63 tommer (160 cm) i længden og fås i en række forskellige bredder og tykkelser, så de passer til dine specifikke behov.
Blandede ordrer er acceptable. Da der er mange størrelser og forskellige priser, er den offentliggjorte pris den laveste, så hvis du har brug for forskellige størrelser, så kontakt mig i god tid.
Det vigtigste er, at ved at købe og sælge nogen af mine produkter, kan du nemt danne en organisk cyklus af din egen virksomhed og generere langvarig, stabil og stigende pengestrøm, hvilket i det mindste gør værdien af det endelige produkt til 5- 10 gange højere.
Produkt Specifikationer:
Fås i en række bredder og tykkelser, der tilbyder alsidighed til forskellige projekter.
Naturlig farve: Bambus er en blanding af hvid og lysegul, der viser dens naturlige skønhed.
Materialekvalitet: Udvalgt blandt de tykkeste dele af bambusvæggen. Huden og noderne fjernes for at bevare de mest nyttige bambusfiberdele.
Finish: Begge sider af strimlerne er flade, velpolerede og ulakerede, hvilket sikrer et naturligt og attraktivt udseende.
Fleksibilitet: Disse bambusstrimler kan bøjes til en halvrund form uden at gå i stykker. Med korrekt opvarmning kan de endda opnå en fuldt afrundet form.
Holdbarhed: Disse strimler kan opbevares i mange år uden at miste deres kvalitet, hvilket gør dem til et værdifuldt materiale til langsigtede projekter.
Ansøgninger:
Velegnet til skolehåndværksfag, perfekt til fremstilling af kanoer, kajakker, døre, vinduer, fotorammer, buer og bådrammer.
Også velegnet til innovative projekter som at lave buer til teenagere, drager, lanterner, linealer, kæledyrsbure og bilreparationsdele.
Bestilling og forsendelse:
Brugerdefinerede størrelser: Vi kan producere strimler op til 2 meter lange til søtransport. Kontakt os venligst for specifikke størrelsesanmodninger.
Behandlingstid: Cirka 2-3 dage.
Forsendelse: Levering tager typisk omkring 2-4 uger via China Post luftpost. For større ordrer er sø-/togforsendelse tilgængelig, hvilket tager omkring 5-8 uger.
Fragten beregnes ud fra vægt og volumen, via postekspres og luftfragt. Hvis det overstiger 20 kg, vil det blive sendt med sø- eller jernbane. Det er en dør-til-dør-tjeneste med et sporingsnummer, som er praktisk for dig at spore online til enhver tid. Tilpassede anmodninger er velkomne.
Tak, fordi du overvejede vores bambusstrimler til dine håndværks- og byggebehov. Vi ser frem til at give dig disse alsidige materialer af høj kvalitet.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.