FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
18 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Skrivebordsmåtte til musens tastatur skridsikker beskyttelsesmåtte

46,24 kr. /stykke pris ekskl. skat
Jag bestiller

Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
SKU:
72588
EAN:
5905601816744

Kontakt Opkald

Skrivebordsmåtte til musens tastatur skridsikker beskyttelsesmåtte - beskrivelse

Skridsikker skrivebordsmåtte til mus og tastatur Alogy Produktbeskrivelse + nøglefunktioner

Nøglefunktioner: Mærke: Alogy Type: Beskyttelsesmåtte, skrivebordspude Mønster: Skov - Skov Materiale: Neopren + gummi Dimensioner: 80cm x 40cm x 0.3cm (længde x bredde x tykkelse) Vægt: 561g Forstærkede kanter: Holdbar søm på kanterne garanterer en lang levetid uden revner eller huller Vandtæt: Den vandtætte belægning forhindrer effektivt utilsigtet skade fra spild Inkluderet: Skrivebordsmåtte
Avanceret design Musemåtten er lavet af neopren, hvilket gør den fleksibel og blød at røre ved. Neopren er også et slidstærkt materiale, hvilket gør puden holdbar og giver langvarig brugervenlighed. Der er et lag gummi i bunden af musemåtten, der effektivt klæber til skrivebordets overflade og forhindrer utilsigtet skift under kraftig brug af musen. Et interessant element i dækkeservietten er dens mønster, der har form af en skov. Dette design giver ikke kun puden et æstetisk udseende, men kan også have en praktisk effekt, beroligende for vores øjne. *BEMÆRKNING! Arrangementet af mønsteret kan afvige lidt fra det, der er vist på billederne.
Vandtæt beskyttelse En musemåtte er ikke kun et attraktivt tilbehør, men også en praktisk løsning, der kombinerer stil og funktionalitet. Dens vandtætte design beskytter effektivt skrivebordets overflade mod mulige skader forårsaget af spildte væsker, så du kan arbejde uden at bekymre dig om bordpladens holdbarhed. Derudover er puden støvtæt og svedtæt, hvilket gør det ekstremt enkelt at holde den ren. Det betyder, at musemåtten selv under intensiv brug forbliver i perfekt stand, hvilket sikrer komfort, mens du bruger musen.
Forstærkede kanter Måtten er ekstremt solid takket være dens holdbare, pænt syede kanter, som effektivt forhindrer den i at deformere. Dette er en garanti for langsigtet anvendelighed, da kanterne opretholder måttens integritet selv ved intensiv brug. Takket være dette kan brugeren nyde ikke kun det æstetiske udseende, men også produktets holdbarhed, som ikke deformeres selv under vanskelige forhold.
Skridsikker gummibase Bunden af musemåtten er lavet af skridsikkert gummi og garanterer stabilitet og et sikkert greb. Takket være denne funktion forhindrer musemåtten effektivt utilsigtet glidning på overfladen af skrivebordet, hvilket igen betyder glatte og præcise musebevægelser. Denne løsning forbedrer ikke kun brugeroplevelsen, men øger også arbejdseffektiviteten, især til opgaver, der kræver præcision.
Den glatte overflade af måtten giver dig mulighed for at flytte musen hurtigt og præcist, hvilket forbedrer arbejdseffektiviteten og brugervenligheden. Det minimerer træk, hvilket især er nyttigt i opgaver, der kræver præcision, såsom grafisk arbejde eller spil. Derudover betyder den gavnlige effekt på musens holdbarhed, at brugeren frit og nemt kan betjene musen i længere tid. Kompatibel med laser og optiske mus.
Til hjemmet og arbejdet Musemåtten har et tidløst design, hvilket gør den til den perfekte tilføjelse til både din hjemmearbejdsstation og din gamingzone. Dens universelle design gør det nemt at passe ind i en række indvendige arrangementer. Takket være de afdæmpede farver og den optimale størrelse passer dækkeservietten perfekt ind i ethvert miljø, uanset om du er hjemme eller på kontoret. Det er en praktisk og æstetisk tiltalende løsning, der let tilpasser sig forskellige livsstile og miljøer.
Dimensioner og vægt Skrivebordspuden har imponerende mål, måler 80 cm i længden og 40 cm...


Betalingsmetoder

  • Bankoverførsel
  • Kontant
  • Online betaling
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Forsendelsesmetoder

  • Indenlands forsendelse
  • Udenlandsk forsendelse

Andre grossist tilbud

Andre tilbud i denne kategori

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.