De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Smart badeværelsesvægt inklusive Bluetooth 4.0 med tilhørende BalanceLine-app

44,75 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
450 [2.4] stykker
Land
Tyskland
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 9 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Generelle oplysninger om skalaen:

Med Body Analysis Scales er balancelinjen den bedste måde at overvåge din krops værdier og sundhed på lang sigt og dele fremskridt med venner eller familie? Måske vil du selv hjælpe andre mennesker med at samle modet til at bryde "bastarden". overvinde og være fysisk aktiv igen.

SUNDHED: Takket være forskellige funktioner er det til enhver tid muligt at overvåge din fysiske tilstand via smartphone i forbindelse med appen og konvertere negative værdier til positive værdier ved at supplere sport og sund kost.

ANALYSE: Ved hjælp af appen (kompatibel med Apples "Health" -app), som er velegnet til både iOS- og Android-smartphones, kan du ikke kun finde ud af din vægt, men også for eksempel følgende værdier: kropsfedtprocent, muskelmasse BMI (body mass index), BMR (stofskifte), vandvægt, skeletmuskulatur og knoglevægt. Start analysen MED DET SAMME, da skalabatterierne er inkluderet.

DEL SUCCES: Alle kender den ubeskrivelige følelse, når man træder op på vægten og pludselig er 1-2 kg lettere. Fanger du dette øjeblik gennem appen eller deler du det hurtigt og nemt med venner eller familie? Du kan opmuntre andre mennesker til at blive aktive med deres egne præstationer.

TEKNOLOGI: Fire meget følsomme sensorer sikrer, at vægten aktiveres direkte, når du står på dem. Du behøver ikke at gøre noget for at slukke for det, da det automatisk slukkes, så snart statistikken uploades til applikationen, eller efter at den har været inaktiv i ca. 30 sekunder.

VIGTIG NOTE: Før du bruger vægten, skal du fjerne dine sokker, så dine fødder er korrekt forbundet til alle fire elektroder. For at få den mest nøjagtige aflæsning anbefaler vi kun at placere vægten på et fladt og hårdt gulv.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.