FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
14 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Smart Lumbar Pro - Smertefrit medicinsk udstyr til rygsmerter

298,52 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
20 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
1000 [2.4] stykker
Land
Luxembourg
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 1 måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Om denne artikel
DYNAMISK TRÆKKRAFT: Dynamisk trækkraft hjælper med at genoprette rygpuder og begrænser rygmarvskompression. Bårens trækhøjde kan justeres efter brugerens størrelse for øget effektivitet og komfort.
OPVARMNINGSFUNKTION: Varme er en vigtig faktor i behandlingen af rygsmerter, fordi det slapper af muskler og forbedrer blodcirkulationen. Temperaturvalget kan justeres manuelt, hvis det er nødvendigt. Varme er en vasodilator (det udvider blodkarrene), hvilket får blodet til at skynde sig til det opvarmede område. Varme stimulerer stofskiftet og giver en følelse af afslapning og velvære
VIBRATIONSMASSAGE: Vibrationer kombineret med varme er meget effektive til at AFSLAPPENDE muskler, lindre stressrelaterede spændinger og lindre smerter. Vibrationer er særligt effektive til vedvarende spændinger. Det giver følelsen af en rigtig massage. Smart Lumbar er den eneste rygmassager med 4 programmer med en stigende intensitet fra 28 Hz til 53 Hz.
MAGNETFELTTERAPI: "Magnetfeltterapi" består af udbredelsen af et lavfrekvent pulserende magnetfelt på smerteniveau. Blod, en ledende væske, der bevæger sig gennem magnetfeltet, genererer mikrostrømme, der induceres i målområdets subkutane kar. Hjernen genkender dette "aggressor" -signal og producerer endorfiner (vores kraftfulde naturlige smertestillende midler) som svar, som den derefter sender ind i blodbanen til dette område.
Smart Lumbal kan også frigive spændinger i nakke, øvre ryg, lår og lægge.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.