FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
16 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

SmartCom Smart trådløs dørklokke med indendørs modtager hvid farve

75,27 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
72 [2.4] stykker
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Med indbygget HD-kamera
Mobil kontrollerbar
Med bevægelsessensor 

Selv når du ikke er hjemme, kan du stadig se situationen uden for din dør og reagere, når nogen trykker på dørklokken. Et smart trådløst dørklokkekamera kan gøre dit hjem mere sikkert.

Oplev X3Pro Smart Doorbell, der er spækket med avanceret teknologi og praktiske funktioner. Denne smarte dørklokke, som understøtter tovejs tale- og talebeskeder, giver en løsning, der øger sikkerheden i dit hjem og nemt administrerer besøgende på din dør. Nedenfor er produktets egenskaber:

Tovejs tale- og talebeskeder: Denne videodørklokke er udstyret med en passiv infrarød sensor, der registrerer selv den mindste bevægelse ved indgangen. Når en besøgende trykker på dørklokken, eller besøgende er foran din hoveddør, sendes en øjeblikkelig meddelelse til din mobiltelefon.

Video giver klar tovejslyd i realtid, så du øjeblikkeligt kan se, høre og tale med besøgende via din telefonapp. Du kan besvare dem og indtaste videoopkaldsgrænsefladen, som er kompatibel med iOS- og Android-enheder.
Længere standby: Drevet af et indbygget batteri og med et design med lavt strømforbrug forlænger det batteriets levetid betydeligt. 
2,4 GHz Wi-Fi-kompatibilitet: Videodørklokken opretter forbindelse til et 2,4 GHz Wi-Fi-netværk og giver en rækkevidde på op til 20 meter.
Du skal blot slutte den til dit Wi-Fi-hjemmenetværk og sende live video til din telefon. Så du kan se den besøgende og tale med ham fra sengens komfort, fra arbejde eller endda på ferie. Du kan overvåge og dele videoen på op til 4 enheder, men den direkte intercom-funktion er kun tilgængelig for en bruger.
Nattesyn: Videodørklokkens kamera giver krystalklare billeder og videooptagelser. Indbyggede infrarøde lys (IR) giver dig mulighed for at se klart, selv i mørke. Intelligent IR-cut-teknologi registrerer automatisk de omgivende lysforhold og skifter til nattesyn, hvilket giver dig en 65° bred betragtningsvinkel, så du ikke går glip af noget. Dette holder din familie og aktiver sikre.

Nem installation og brug: Dette trådløse dørklokkekamera kan installeres på mindre end 5 minutter uden at skulle bruge kompliceret værktøj. Dørklokken styres via app og fungerer automatisk. Dens kompakte størrelse og bærbare design giver dig mulighed for at tage den med dig overalt.

Den smarte dørklokke kombinerer avanceret teknologi med komfort, hvilket sikrer beskyttelsen af dit hjem og dine kære. Lad ikke uventede besøgende eller sikkerhedsproblemer overraske dig. Med sine avancerede funktioner og brugervenlighed er denne smarte dørklokke et ideelt valg til ethvert hjem.

Brug:
Download X Smart Home APP til din telefon/tablet, og opret en X Smart Home APP-brugerkonto. Følg derefter instruktionerne i henhold til videoen nedenfor.

Bemærk, at på grund af blandet forsyning kan klokkeknappens design og udseende ændre sig minimalt i modsætning til billederne, produktets funktioner påvirkes ikke af ændringen.

Pakkens indhold:

1 x Smart dørklokke set-top box
1 x Smart dørklokke udendørs enhed
1 x klistermærke (lukning)
1 x Skruesæt 
1 x ladekabel
1 stk instruktioner



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.