FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

StrikeLigh lommelygte vinduesknuser med sædehoved med bælteskæringsfunktion

18,68 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
115 [2.4] stykker
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm3986
EAN:
=VLOOKUP(A247,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vi introducerer StrikeLigh lommelygten, som er mere end bare en lommelygte. Dette produkt af høj kvalitet kan være et ideelt valg til ethvert eventyr eller for dem, der fokuserer på sikkerhed.

StrikeLigh lommelygten har tre hovedfunktioner: belysning, hammer og mejsel. Lommelygtens LED-lyskilde er af høj kvalitet og meget kraftfuld, hvilket gør den til et ideelt valg til natvandringer, vandreture og enhver udendørs aktivitet.

Hammerfunktionen gør det muligt at bruge StrikeLigh lommelygten til at fjerne glas fra biler eller endda bygninger. Og mejselfunktionen hjælper med at fjerne beskadigede, beskadigede materialer eller endda kløve træ.

StrikeLigh lommelygten er vandtæt, så den kan bruges selv i regnvejr. Kroppen lavet af aluminium er holdbar og holdbar, så den kan bruges i lang tid. Takket være det ergonomiske design er lommelygten behagelig at bruge og nem at betjene.

Lommelygten drives af et indbygget batteri, som er inkluderet i pakken. Batteriet oplades hurtigt og har lang tids brug. Lommelygten oplades ved hjælp af et USB-kabel, som også er inkluderet i pakken.

Afslutningsvis kan StrikeLigh lommelygten være et glimrende valg for dem, der laver nataktiviteter eller foretrækker udendørs liv
Foretrække.

Lommelygten har flere funktioner, der gør den alsidig at bruge, og dens ergonomiske design og holdbarhed sikrer, at du kan bruge den i lang tid.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.