FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
22 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

STRØMFORSYNING UAFBRYDELIG STRØMFORSYNING UPS 1000VA 700W SINUS

741,33 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
2 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
200 [2.4] stykker
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 9 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

UAFBRYDELIG STRØMFORSYNING (UPS) REN SINUS
MICROSINE 1000 BRUGT TRAKTOR
1000VA 700W 2*7Ah
LCD

KARAKTERISTIKA
En uafbrydelig strømforsyning (UPS) er en enhed, der leverer uafbrudt strøm til andre elektroniske enheder, selv i tilfælde af strømafbrydelse. Når der er elektricitet i stikkontakten, oplader UPS'en det indbyggede batteri og fungerer som overspændingsbeskytter, og i tilfælde af moderne UPS-enheder sikrer den den rigtige forsyningsspænding, selv i tilfælde af store og langsigtede spændingsudsving i netværket.

I tilfælde af strømafbrydelse i en stikkontakt driver UPS'en automatisk de enheder, der er tilsluttet den. Dette giver dig mulighed for sikkert at slukke for enheden og gemme resultaterne af dit arbejde. En pludselig strømafbrydelse kan forårsage tab af vigtige data samt skade på elektronisk udstyr.
Takket være Volt Polska UPS er dette problem løst. Den tilbudte strømforsyning har to indbyggede batterier med en samlet kapacitet på 14Ah ved 12V og to stikkontakter med en spænding på 230V, der gør det muligt at opretholde driften af to enheder på samme tid. En USB-stik, der giver dig mulighed for at forbinde UPS med en computer, takket være denne løsning kan brugeren konfigurere strømforsyningsindstillingerne til deres egne behov, og RJ45-porten beskytter netværksenheder mod overspændinger, dette koncept blev skabt til omfattende beskyttelse mod skader på elementer i Ethernet-strukturer.
LCD-displayet informerer tydeligt om strømforsyningens driftstilstand.
Derudover får du i sættet med UPS software, der giver dig mulighed for at overvåge dens funktion - i tilfælde af denne enhed er alle detaljer blevet taget hånd om for bedst at tilpasse den til brugernes behov.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.