FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
22 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Super Tonkin bambus pil aksler til engros (33 "/ 84cm, rygsøjlegruppe 30 # -115 #)

fra 7,46 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 26,11 kr.

At forhandle
1,50 kr. 1 til 200 [2.4] stykker
1,30 kr. 400 til 800 [2.4] stykker
1,00 kr. 1600 til 3200 [2.4] stykker

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
100 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
5000 [2.4] stykker
Land
Kina
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
30 dage
SKU:
BS30-115
Sidste aktualisering
for 3 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vi er stolte af at kunne tilbyde pileaksler af bambus af høj kvalitet, perfekt designet til fremstilling af både jagt- og markpile. Hver aksel, der måler 33 tommer (84 cm) i længden, er specielt skræddersyet til at imødekomme en række bueskydningsbehov, herunder hestebueskydning, buejagt og andre bueskydningsspil.
Det vigtigste er, at ved at købe og sælge et af mine produkter, kan du nemt danne en organisk cyklus af din egen virksomhed og generere langvarig, stabil og stigende pengestrøm, hvilket i det mindste gør værdien af det endelige produkt 5-10 gange højere.
Funktioner:
Material Excellence: Vores bambusaksler er kendt som "Naturens kulstof" og er anerkendt for at være stivere og mere lige end traditionelle træaksler, hvilket giver et smukt og funktionelt alternativ til pilfremstilling.
Præcis forberedelse: Hver aksel er omhyggeligt varmehærdet og rettet. Rygsøjlegrupperne, der spænder fra 30# til 115#, er håndsorteret med præcision, hvilket sikrer ensartet kvalitet.
Tilpasningsmuligheder: Du kan vælge mellem en bred vifte af rygsøjlegrupper. Hvert skaft leveres uden spidser og fletning, hvilket giver dig friheden til at personliggøre i henhold til din foretrukne pilestil.
Overlegen kvalitet: Vores aksler er kendetegnet ved deres ekstraordinære rethed og stivhed, hvilket gør dem ideelle til forskellige former for bueskydning, især velegnet til skolebueskydningskurser og i discipliner som hestebueskydning og buejagt.
Dimensioner og vægt: Akslerne er ensartet 33 tommer lange. Vægten varierer alt efter rygsøjlegruppen (for eksempel 30-35# aksler i gennemsnit 25-27g hver). Diameteren varierer fra 6,5 til 7,5 mm, og hver aksel indeholder 3-4 knudepunkter for at sikre stabilitet under flyvningen.
Ideel til Bowyers: Disse aksler er perfekte til bowyers, der ønsker at skabe avancerede bambuspile. De tilbyder fleksibilitet med hensyn til skæring i størrelse og boring gennem bambusknuder, hvilket kan reducere vægten og øge stabiliteten, hastigheden og nøjagtigheden.
Ordre- og forsendelsesoplysninger:
Behandling og levering: Behandlingstiden er 4-5 dage. Levering tager typisk omkring 2-4 uger til de fleste steder via China Post EMS express. For større ordrer kan forsendelse ske med sø / tog, hvilket kan tage cirka 5-8 uger.
Fragten beregnes ud fra vægt og volumen via postekspres og luftfragt. Hvis det overstiger 20 kg, sendes det ad søvejen eller jernbanen. Det er en dør-til-dør-service med et sporingsnummer, som er praktisk for dig at spore online til enhver tid. Brugerdefinerede anmodninger er velkomne.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.