FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
23 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Syris RD200-M1 RFID-læser til 13,56 MHz chips Mifare,DESFire®, NTAG

634,15 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Slovenien
Varegruppe
Ny  
Mærker
Apple
Leveringstid
5 dage
SKU:
1379
EAN:
1379
Sidste aktualisering
for 1 måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

RD200-M1 er en desktop USB-læser fremstillet af den betroede RFID-læserproducent Syris Technology Corporation og fungerer på frekvensen 13,56 MHz.

Det er som standard en tastaturemulatorlæser, og den læser chip-id'et i 8 HEX-formatet. Læseren indeholder en cd med mange hjælpeværktøjer til opsætning af en læser og SDK-softwaren.

Det understøtter læsning af 13.56 MHz RFID-chips i overensstemmelse med en protokol ISO 14443 A og B, og det fungerer med chips som Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08 og NFC-chips som NTAG213, NTAG215, NTAG216 osv.

Nogle almindelige anvendelser for Syris RFID-læsere RD200-M1 er personidentifikation til tidsdeltagelsesapplikation og andre forretningsapplikationer, aktividentifikation, kontaktløse betalinger osv.

Det skiller sig ud fra mængden, fordi det er meget pålideligt, og det leveres med softwareværktøjer, så du har mange muligheder for at tilpasse den måde, det fungerer på.

Med installationsprogrammet kan du indstille formatet på læse-ID-koden på mere end 50 forskellige måder, styre summeren, tilføje et præfiks eller postfix, indstille det som 'Virtual COM' eller 'AutoRead', kode chips osv.

Hvis du har brug for at læse chip-id'et på samme måde som andre NFC-enheder læser (NFC-telefoner, tablets osv.), Skal du indstille outputformatet til 14 HEX Reverse Byte. Når opsætningen er færdig, kan den bruges på forskellige platforme, herunder Android-, Linux- og Apple-operativsystemer.

Syris RD200-M1 er en desktop-læser til 13,56 MHz kontaktløse chips. Det er en USB plug-and-play-enhed, hvilket betyder, at du ikke behøver at installere drivere. Det fungerer som en tastaturemulator som standard, læser chip-id'et og placerer det på displayet (inde i Excel-tabellen, notesblok, websted, applikationsindgangsfelt osv.). Den leveres med softwareværktøjer og kan også indstilles til at fungere som en seriel portemuleringslæser.

Opsætningsmuligheder og SDK-værktøjer til softwareudvikling

RFID-læseren RD200-M1 bruges normalt til at læse chip-id-koden i forskellige formater og vises på en skærm. Hvis du vil læse chip-id'et på en virtuel COM-port, kan du nemt ændre læserens firmware og indstille den på denne måde. Der er en anden mulighed for at indstille læserens arbejdstilstand, og den kaldes 'AutoRead', hvor læseren automatisk læser dataene fra en RFID-taghukommelse og viser dem på en skærm. Det fungerer grundlæggende som en tastaturemulator til de lagrede data inde i en taghukommelse. Når du koder chippen, kan du vælge din egen nøgle, så de lagrede data ikke kan læses for offentligheden eller ikke-autoriserede brugere. For at læse det krypterede indhold skal du også bruge den samme nøgle på læseren. Dette gøres med installationsværktøjer, og når det er indstillet, kan du bruge læseren på enhver enhed.

SYRIS RD200-M1 er som standard en tastaturemulatorlæser, og den læser chip-id'et i 8 HEX-formatet. Læseren indeholder en cd med mange hjælpeværktøjer til opsætning af en læser og SDK-software.
Med installationsprogrammet kan du indstille formatet på læse-ID-koden på mere end 50 forskellige måder, styre summeren, tilføje et præfiks eller postfix, indstille det som 'Virtual COM' eller 'AutoRead', kode chips osv.

For at indstille læseformatet på samme måde som andre NFC-telefoner og tablets læser, skal du indstille outputformatet til 14 HEX Reverse Byte.

Når læseren arbejder i Virtual COM-tilstand, får du UID-koden i det grundlæggende HEX-format, og den kan ikke ændres med installationsværktøjerne. Du skal dog ændre det efter, og dette kræver normalt noget programmering.

Hvis du placerer det samme tag to gange på læseren på kort tid, læser det kun tagget én gang, fordi det har funktionen 'Samme kortregistrering', hvilket betyder, at det ikke læser det samme kort to gange i den definerede tidsperiode.

Cd'en indeholder softwareudviklingsværktøjer, herunder API, eksempelkoder til BCB6, VB6, VB.NET og biblioteker til VC, VB, BCB, DevC og C #.

RD200 fungerer på Apple-computere og -enheder med Android OS, selvom konfiguratoren kun er designet til pc'er. Hvis du konfigurerer læseren på en pc, bevarer den også indstillingerne på Apple-computere og andre platforme.

Tekniske specifikationer

Producent: Syris Technology Corp.
Produktnavn: RD200-H1-G

Arbejdsfrekvens: 13,56 MHz
Læsertype: desktop-læser
Læseafstand: op til 7 cm
RF-protokol: ISO14443

Grænseflade: USB
Software: CD med Configurator- og SDK-værktøjer (API, Support BCB6, VB6, VB.NET eksempelprogram og VC, VB, BCB, DevC, C# bibliotek.)

Indbygget to farver LED og summer alert.

Funktion til opgradering af USB-firmware

Læsermål: 105 B x 72 H x 16 D (mm)
Pakkens dimensioner: 200 B x 165 H x 37 D (mm)

Læser Vægt: 73 g
Pakkens vægt: 215 g

Brugerdefineret HS-kode: 8471 90 00 00

Driftstemperatur: -20 °C til 65 °C 95 % RH
Opbevaringstemperatur: -30 °C til 85 °C 95 % RH

Opladningseffekt: Standard USB-strøm (5V 500mA)


Vedhæftede filer
Download fil syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.