FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

120cm naturligt jute rundt tæppe, unikt og tidløst håndværk til indendørs og udendørs

216,29 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
100 [2.4] stykker
Land
Italien
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 3 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Oplev ægtheden og elegancen af et rundt tæppe lavet af naturlig jute, prydet med bomuldspigge og helt håndlavet. Hvert stykke er uerstatteligt, resultatet af håndværk af høj kvalitet.

Dette tæppe har en unik konsistens, der er behagelig at røre ved, hvilket bringer varme og hygge til ethvert rum. Det passer harmonisk ind i en række interiører, hvad enten det er skandinavisk, klassisk, boheme eller endda i et moderne industrielt loft-type miljø.

Perfekt egnet til udendørs brug, vil det finde sin plads på en terrasse, balkon eller veranda. Det skal bemærkes, at måtten kan tage lidt tid at vende tilbage til sin optimale form efter udpakning.

Med hensyn til egenskaber er dette håndlavede tæppe lavet af 60% jute og 40% bomuld, måler 120 cm i diameter og tilbyder robusthed og holdbarhed. Bemærk, at rengøring skal udføres med forsigtighed: vask ikke med vand, foretrækker professionel renseri med tetrachlorethylen eller andre opløsningsmidler, der er anført under symbolet F til delikat vedligeholdelse.

Med sin runde form og glatte design er dette jutetæppe en reel invitation til komfort og naturlig elegance, samtidig med at det er ideelt til et engrostilbud.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.