FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
22 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tekeir Twelve South afslappet læderetui med lommer til iPhone 7/8

55.954,43 kr. /lager pris ekskl. skat
At forhandle

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
500 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
7500 [2.4] stykker
Land
Irland
Varegruppe
Ny  
Mærker
iPhone
Leveringstid
5 dage
SKU:
12-1656_FBA
EAN:
0742271250035
Sidste aktualisering
for 1 måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vi tilbyder et lager af tolv syd afslappet læderetui med lommer til iPhone 6/7/8 Plus | Læder | Varm Taupe 7500stk - Beskrivelse

Beløbet for forsendelse vil blive opkrævet afhængigt af mængden af bestilte varer eller afstanden ****

Minimum ordremængde på 500****

Afslappet læder er en smukt håndbrændt læderpungskal til din iPhone 6/7/8 Plus. Lavet af ægte læder, der har været nødlidende langs kanter og hjørner, er hvert etui helt unikt. Patinaen forbedres kun, jo mere du bruger den, hvilket giver udseendet af dit yndlingspar ødelagte støvler. Den indvendige mikrofiberforing beskytter din enhed mod hverdagens hakker og ridser, mens lommerne på ydersiden giver dig den ekstra funktionalitet af en tegnebog. Det er et klassisk look, der skaber den perfekte sammenstilling af vintage stil og moderne funktionalitet.

Et moderne vintage tilbehør
Når det kommer til lædertilbehør, fra fodtøj til håndtasker til urremme, er trenden en rustik, levende stemning. Skyggede tæer på støvler, brændte kanter på håndtasker og cognacmapper, der koster mere, jo ældre de ser ud - dette er inspirationen til vores RelaxedLeather-etuier. Dette varmtonerede læderetui har en vintage personlighed lige ud af kassen.

Som en god vin er det bedre med tiden
AfslappetLæder ser godt nyt ud, men ser endnu bedre ud efter måneders brug. Konstant brug og håndtering fortsætter med at blødgøre læderet og gøre dets oprindelige tone mørkere. Nu kan du have et iPhone-cover, der har lige så meget karakter som dig, mens det ser bedre ud med alderen.

Strømlin din daglige transport
At have alle dine væsentlige ting på plads betyder, at du kan få fat i dine nøgler og gå. Med to baglommer har du en ting mindre at huske, når du forlader huset, da din iPhone, ID og betalingskort alle er sikkert gemt i en smuk læderskal.

Beskyttelse med stil
Det er stadig en sag, og den har et job at gøre - beskytte din iPhone dag ud og dag ind mod fald, glid og fald. RelaxedLeather tager dette job ret alvorligt. Dens 1 mm hævede forkant holder de hårdeste overflader væk fra din iPhone-skærm. RelaxedLeather stod endda over for uafhængig faldtest og bestod alle tests med glans. AfslappetLæder beskytter din iPhone 7 mod daglige farer og vil se godt ud, mens du gør det.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.