FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
11 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

TiNifogo Tiger skruenøgle 48 i 1 skruenøgle værktøj

14,94 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1652 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
1652 [2.4] stykker
Land
Italien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
3 dage
Sidste aktualisering
for 2 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

▲【Unikt designet】 Multifunktionstast specielt værktøj, der kombinerer 48 værktøjer til et og gør hver reparation nem og hurtig. Ved blot at klikke gennem de forskellige størrelser med det samme er de det værktøj, du har brug for til jobbet.
▲【Let bærbarhed】 Du behøver ikke flere topnøgler eller store værktøjssæt, bare drejehovedet for at finde den rigtige pasform. Det unikke tandrevolutionerende værktøjsdesign giver dig mulighed for at lave både standard- og metriske størrelser - bare vend det hele, og du har flere størrelser.
▲【Hurtig】I modsætning til andre skruenøgler giver topnøgle dig mulighed for at arbejde i en vinkel på 45°. Praktisk og sparer dig tid. Håndter projekter i hele hjemmet, på farten, på arbejdspladsen, hvor som helst. Dette professionelle værktøj er designet med 360° roterende hoved, der hurtigt foretager ændringer i det format, du har brug for.
▲【Ansøgning】 Professionelt værktøj, der er designet til at tackle alle dine projekter i hele dit hjem, butik eller arbejdsplads, ideelt til: Bil, hjem, udendørs og mere
▲【Præcis proces】 - Dens robuste, holdbare og holdbare konstruktion er bygget til at vare og klar til at stå op til mange års tung brug. Tredobbelt kromfinish med fuldpolering, så den er nem at rengøre og korrosionsbestandig



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.