WELCOME SUMMER
-35%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Top kvalitet 100% naturlige produkter fødevarekvalitet eksportpris sød frisk

15,66 kr. /kilogram pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2,4] kg
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Letland
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
7 dage
EAN:
4549292009064
Sidste aktualisering
for 4 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Friske pærer er dejlige frugter kendt for deres søde, saftige kød og karakteristiske smag. Pærer er hjemmehørende i Europa og Asien, men dyrkes nu i mange tempererede regioner rundt om i verden. De kommer i forskellige former, størrelser og farver, herunder grøn, gul, rød og brun, afhængigt af sorten.

Når du vælger modne pærer, er det vigtigt at trykke forsigtigt nær stilken for at kontrollere for let blødhed, hvilket indikerer modenhed. Farven på huden kan ændre sig lidt, når pæren modnes, men den skal generelt være glat og fri for større pletter eller blå mærker. Nogle sorter af pærer, såsom Bartlett pærer, skifter fra grøn til gul, når de modnes, mens andre, som Anjou eller Bosc pærer, bevarer deres farve.

For at nyde en frisk pære kan du blot skylle den under koldt vand for at fjerne snavs eller rester. Pærer kan spises med huden på eller skrælles, afhængigt af personlig præference. Kjødet af modne pærer er blødt og saftigt, med en sød smag, der kan variere lidt afhængigt af sorten.

Friske pærer kan nydes alene som en forfriskende snack eller tilsættes frugtsalater, osteplader eller desserter for et lækkert sødt strejf. De kan også tilberedes på forskellige måder, herunder krybskytteri, bagning, grillning eller stuvning, for at skabe en række lækre retter.

Ud over deres dejlige smag er pærer et nærende valg, rig på kostfiber, vitaminer og antioxidanter. Inkludering af friske pærer som en del af en afbalanceret kost kan bidrage til fordøjelsessystemet, hjertesundheden og det generelle velvære.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.