FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
23 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Trykte snore til at bære dine medarbejder-id'er, konferencebadges ...

1.313,06 kr. /pakke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Slovenien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
10 dage
SKU:
1417
EAN:
1417
Sidste aktualisering
for 1 måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Leder du efter en perfekt løsning til at bære dine medarbejder-id'er, konferencebadges eller nøgler? Har du brug for brandede snore til markedsføringsformål, og har du brug for dem så hurtigt som muligt?

Vi samarbejder med en meget lydhør europæisk lanyard producent, og vi vil hjælpe dig. For et tilbud, bedes du sende os din ønskede mængde og andre specifikationer.

Lanyards er stropper, der bæres rundt om halsen for at bære nøgler, badges, ID-kort til identifikation, mobiltelefoner eller andre små genstande. De bruges ofte også til at vise ID-kort i virksomheder, hospitaler, konventioner, messer, koncerter og andre applikationer, hvor sikkerhed er påkrævet.

Salgsfremmende snore er normalt præget med salgsfremmende indhold, firmalogoer, begivenhedsnavne osv. Vores snore er normalt lavet af pænt at bære polyestermateriale med en bredde på 10, 16, 20 eller 25 mm og med en samlet længde på 90 cm, hvilket betyder 35-40 cm, når de bæres rundt om halsen.

Den trykteknologi, vi bruger mest til udskrivning på snore, er en type fuldfarvetryk kaldet 'farvesublimering'. Hvis farvestofsublimerede snore indeholder logoer med lille tekst, er den mest populære stribebredde 20 mm. Smallere snore er en bedre mulighed, hvis du har brug for en farvebaggrund og en tekst eller tykke logoer. Striberne til tryk er hvide, og de fås i to variationer – den glatte polyester (også kaldet 'satin') og en ribbet. Da printets skarphed er bedre på det glatte materiale, anbefaler vi denne.

Illustrationen kan være i fuld farve (CMYK), og den kan også indeholde farveforløb. Vi kan udskrive forskellige illustrationer på den indre/ydre side af en snor – men der er én begrænsning. Da snormaterialet er lidt elastisk, kan vi ikke synkronisere indholdet af begge kunstværker (for eksempel kan vi ikke udskrive de indre og ydre logoer i samme position). Vi tager højde for dette, når vi udarbejder en kunstkorrektur, og vores kunder modtager en pdf med en forhåndsvisning af hele snoren inden produktion.

Lanyards kan indeholde forskellige slags klip og vedhæftede filer. De mest populære klip er drejelige kroge, men de fås også i splitringe, en badgerulle med rem, en mobiltelefonsnor og spænde, et sikkerheds- eller breakaway-spænde, ovale kroge (hummerklo), flaskeåbnere osv. Vi producerer ofte snore med flere clips – som kombinationen af drejekrog og splitringe eller en drejekrog og mobiltelefonsnor.

Lanyards kan have en indbygget sikkerhedsfunktion kendt som et 'breakaway' spænde. Dette tilbehør sys midt på snoren, og det frigøres, når det trækkes, eller når der påføres tryk. Dette forhindrer kvælning eller hængning. Lanyards med en breakaway-funktion bruges oftest i skoler, hospitaler, børnepasningsfaciliteter og produktionsfaciliteter, men vi anbefaler, at du tilføjer denne funktion, selv når den bruges til andre formål.

Fremstillingsprocessen for lanyard er følgende: Først udarbejder vi et kunstbevis med en forhåndsvisning af hele snoren. Efter bekræftelsen præger vi snorkunstværkerne på begge sider af hvid polyesterstribe med en flerfarvet farvestofsublimeringstrykteknologi. Derefter skærer vi snorene til en standardlængde (normalt 90 cm), og til sidst tilføjer vi den ønskede slags karabinhog eller anden fastgørelse. Minimumsmængden er 50 stk. Snorene er som standard pakke i bundter af 50 stk., men vi tilbyder også enkeltpakning i gennemsigtige poser. Den sædvanlige produktionstid er omkring en uge, men nogle gange kan vi hjælpe, selvom ordren haster, og fristen er kortere.

Hvorfor vælge os?

- Vi garanterer hurtig og kvalitetsproduktion af lanyards
- Vi sørger for, at farvenuancerne er korrekte
- Vi lægger stor vægt på kvalitetshåndværk og kundetilfredshed
- Alt, hvad vi behøver for at lave dine nakkestropper, er dit logo og forhåndsvisningsinstruktioner. Alt andet vil blive gjort af os.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.