FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
13 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Udvendig farve Noua

5,59 kr. /liter pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
30 [2.4] liter
Mængde til rådighed
1000 [2.4] liter
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
15 dage
SKU:
C1525613
Sidste aktualisering
for 8 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Det er en vaskbar maling til facader med følgende egenskaber: vaskbarhed god modstandsdygtighed over for fysisk, kemisk og vejrbestandighed, god slidstyrke, god skjulkraft, hurtig tørring, vanddampgennemtrængelighed, god vedhæftning til underlaget, en uni¬formă film yderligere, mat, som fylder meget godt ind i porerne.

Anvendelser: bruges til facader og indvendige overflader, der efterbehandles med slid (f.eks. Bygninger). Det anbefales til alle vægoverflader, almindelige, mursten, gips, gipsvæg osv. Det kan anvendes konsekvent over gammelt murværk. Anbefales ikke uti¬lizarea lakeringsværksted Stikkontakter og andre dele af facaden, der kommer i kontakt med gulvet, sikres først efter passende tætning.

Overfladeforberedelsesbase: Ny maling kan påføres overflader nivelleret, ren, tør og bærende kapacitet (uden stoffer, der kan forhindre vedhæftning: fedt, bitumen, støv osv.).

Instruktioner til brug: Før brug skal indholdet af spanden blandes omhyggeligt. Bland ikke med andre farver. Uanset deres type skal overfladerne grundes med Primer akrylmaling Expert. Efter påføring anbefales primeren, at deres tørretid mellem 4 og 6 timer. Ny udvendig maling påføres med pensel, rulle eller sprøjtes i to lag luft mindre. For at forhindre lokkemad og aflejringer påføres hvert lag maling i et enkelt trin (uden afbrydelse). Om nødvendigt kan det tilsættes op til 10% vand for at opnå en mere flydende konsistens og derefter homogenisere. Der er en pause recoman¬dată 2 timer mellem påføring af lag (ved en temperatur på 20 ° C og en relativ luftfugtighed på 60%).

Rækkevidde: Ny udvendig maling kan dække 10 til 12 m2 / L i en frakke, afhængigt af typen og kvaliteten af støtten. Emballage: plastikspand. Opbevaring: I en kølig, tør, temparatur mellem 5 ° C og 30 ° C i den originale emballage, uåbnet. Va¬labilitate inden for 24 måneder fra fremstillingsdatoen med betingelserne for emballering og depozitare overholde. Se fremstillingsdato og partier markeret på emballagen.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.