FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Unikke skrabersæt (A+B) til bowyers, bambusfluestang beslutningstagere, håndværkere og tømrere.

fra 149,20 kr. /sæt pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 596,81 kr.

At forhandle
45,00 kr. 1 til 5 [2,4] sæt
35,00 kr. 10 til 20 [2,4] sæt
30,00 kr. 40 til 80 [2,4] sæt
20,00 kr. 200 til 400 [2,4] sæt

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
3 [2,4] sæt
Mængde til rådighed
200 [2,4] sæt
Land
Kina
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
30 dage
SKU:
SA/B2021
Sidste aktualisering
for 3 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vi introducerer vores specialdesignede skrabersæt, perfekt til professionelle inden for buefremstilling, bambusfluestang og træbearbejdning. Disse sæt er fremstillet af udvalgt kulstofstål (SK2), kendt for sin enestående hårdhed (over 55 grader).
Det vigtigste er, at ved at købe og sælge et af mine produkter, kan du nemt danne en organisk cyklus af din egen virksomhed og generere langvarig, stabil og stigende pengestrøm, hvilket i det mindste gør værdien af det endelige produkt 5-10 gange højere.
Kit funktioner:
Knivene er ekstremt hårde, hvilket sikrer lang levetid og effektivitet, selv efter langvarig brug. De kan vedligeholdes med fladslibning eller en stålfil efter behov.
Anvendelse: Ideel til sporstikning eller skrubning af hornbuekerner, hornstrimler eller bambusfluestangspidser. Denne proces øger kontaktområdet og forbedrer bindingsstyrken - afgørende for både flade og konkave-konvekse bindingsmetoder.
Typer af skraber sæt:
Type A (3 stykker/sæt): Indeholder lineal og skraber, lysbueskraber og buesavtandsskraber. Tykkelsen er 2,5 mm, med en samlet bredde på 10,0 cm og en buebredde på 7,0 cm. Leveres med 2 sæt skruer for nem fastgørelse til et træhåndtag.
Type B (3 dele/sæt): Indeholder en bueskraber, en buesavtandsskraber (buebredde: 7,0 cm) og en flad skraber. Den flade skraber er specielt designet til at ændre traditionelle bovkerner eller kanter. I lighed med type A har dette sæt også en tykkelse på 2,5 mm og en samlet længde på 10,0 cm med 2 sæt skruer til fastgørelse af træhåndtag.
Bestilling muligheder:
Vælg mellem 2 sæt Type A eller Type B eller en kombination af A + B. Efter køb skal du sende en besked for at angive din præference.
Disse skrabersæt er ikke kun funktionelle, men også unikke genstande i håndværkets verden. Uanset om du er en erfaren professionel eller en entusiastisk DIYer, vil disse værktøjer helt sikkert forbedre dit arbejde.
Behandling og forsendelse: Behandlingstiden er 4-5 dage. Forsendelse tager 2-4 uger eller mere via China Post luftpost, stor ordre sø- eller jernbaneforsendelse er tilgængelig, hvilket tager 5-8 uger med dør-til-dør service. Fragten beregnes ud fra vægt og volumen via postekspres og luftfragt. Hvis det overstiger 20 kg, sendes det ad søvejen eller jernbanen. Det er en dør-til-dør-service med et sporingsnummer, som er praktisk for dig at spore online til enhver tid. Brugerdefinerede anmodninger er velkomne.
Særlige krav: For specifikke ønsker eller krav, er du velkommen til at kontakte os.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.