FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
11 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Uprøvet værktøj, husholdnings- og haveapparater Returnerede paller, B- og C-varer (120x80x160-200)

Prisen er 1209,24 plus moms og forsendelse.

Detailprisen på pallen er 5756 Euro

Indholdet af denne palet består af 65 usorterede B+C-varer fra Makita, Yard Force, BOSCH, KS TOOLS, ABUS, Kärcher, Lavor, Einhell, Homematic, Hörmann, Schellenberg, EVE, GROHE m.fl.

Der er en liste over disse ting her. Vi kan sende Excel-filerne via e-mail.

Du kan også købe en palle. På foto kan du se nogle varer. Billeder er bare som et eksempel! Der er altid mange paller, og vi får en ny levering hver måned. Vi tilbyder dig ukontrolleret kunderetur, som ikke kontrolleres af os, så der er ingen garanti, ingen retur!

Varerne kan vise forskellige tegn på brug og mangler og kan være ufuldstændige eller beskadigede / defekte, men også som nye.

Forhandlerforespørgsler er velkomne. Dette tilbud er kun rettet mod forhandlere med udelukkelse af enhver garanti og returnering!

Dette er en god mulighed for at skaffe ikke kun de værktøjer, du muligvis har brug for til dit hjem og din have, men også muligheden for at tjene ekstra indkomst ved at sælge nogle af varerne.

Afhentning er mulig!

Salget er i gang, kun så længe lagrene varer. For opdaterede oplysninger om mængden og tilgængeligheden af de tilbudte varer, bedes du informere dig selv via e-mail.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.