FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
22 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Våd polering gips

4,85 kr. /kilogram pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
25 [2,4] kg
Mængde til rådighed
10000 [2,4] kg
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
15 dage
SKU:
C1525607
Sidste aktualisering
for 8 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Kitt klar til udjævning og efterbehandling af indvendige overflader, syntetiske harpikser, vandige dispersioner, tilsætningsstoffer, fyldstoffer med følgende caracteristi¬ci: let at påføre på grund af den cremede konsistens har meget god vedhæftning til en korrekt forberedt base, tørring er hurtig, høj hvid. Absorption er en lav base og kræver ikke en grunning, før der påføres maling. Absorptionen reduceres på grund af sammensætningen og medfører betydelige besparelser i overfladebehandling (lak). Det anbefales at bruge flerlagsbelægninger, de kan påføres op til 3 mm.

Anvendelsesområde: kan påføres manuelt eller maskinelt på følgende formater: cementplaster, gipsplaster baseret på gips og cementplaster, beton, gipsplader.

Instruktioner: Pastaen påføres på underlaget i en lagtykkelse fra 0,2 mm til maks. 3 mm. Mekaniseret anvendelse, produktet kan fortyndes maks. 5% vand. Til brug i flere lag for at tørre inden påføring er det næste lag laget over overfladen, ca. 02:00, ved en temperatur på 20 ° C og 65% fugtighed. Disse overflader kan glat/slibes i 12-24 timer (afhængigt af tykkelse og tem¬peratură) med fint sandpapir og dermed opnå en glat overflade. For at forhindre revner forhindrer det hurtig tørring eller frysning. Medie mindre absorberende er dannelsen af bobler, og derfor vil gipset i dette tilfælde blive brugt som følger: Påfør det første lag fortyndes med 10% vand, meget tyndt, og efter at en lille zvântare er påført (ca. 5 minutter.). det andet lag tyndt og efter tørring af overfladen (2 timer ved en temperatur på 20 ° C tem¬peratură og 65% fugtighed) påføres den endelige belægning af gips af tykkelsen af udførelsen.

Overflade tørretid (til berøring): 2 timer, tørhed (dybde): 24 timer. Værdierne er angivet ved en temperatur på 20 ° C og en relativ luftfugtighed på 65%. Vejledende specifikt forbrug: 0,5-1 kg / m². Den nøjagtige mængde specifikt forbrug bestemmes efter testen på stedet. Dette afhænger af overfladens ruhed og tykkelse. Emballage: plastspand, 10 og 25 kg. Opbevaringsrum răco¬roase, tør, Vasketemperatur mellem 5 ° C og 30 ° C i den originale emballage, uåbnet. Holdbarhed: 24 måneder fra fremstillingsdatoen i overensstemmelse med emballage- og opbevaringsbetingelser. Se fremstillingsdato og batch markeret på pakningen.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.